Şubeye maddi katkı için öneriler (Şube yönetimi gibi bahane üretmiyoruz!)

Sezon başında Murat Özyer "çok az forma satışı yapıyoruz, bu rakamı yukarılara çekmemiz lazım" dedi; sezon sonuna geldik daha forma satışı yok.

Yenilmez Armada tişörtü bulabilmek için gitmediğim store kalmadı, hepsinde cevap aynıydı: "tişört yok". (En sonunda bir maç öncesi Abdi İpekçi'deki küçük store bölümünde bulabildim.)

Devamlı olarak "gelirimiz az", "maddi kaynak lazım" diye şikayet eden sorumlular, sorumsuzluklarından vazgeçmiyorlar. Hiç bir şey yapmadan elbette gelir elde edemezsiniz!

Malum, play-offlar başlıyor ve binlerce Galatasaraylının dikkati ve ilgisi basketbol takımımızın üstünde olacak. Şube yönetimi ya da store (her neyse), bu ilgiyi paraya çevirmek için bazı adımlar atmalı.

Benim önerim şu: Yeni bir basketbol tişörtü tasarlanıp satışa sunulabilir, hatta böyle bir şey yapılırsa forum olarak seferberlik ilan eder ve 250 forum üyesinin tişört alması gibi bir hedef belirleyebiliriz.

Siz de aklınıza gelen bir şeyler varsa yazın lütfen.

Benim ilk aklıma gelen bu iş bilmez ve beceriksiz yöneticilerin kulüpten sonsuza kadar uzaklaştırılmaları. Bu zihniyet değişmedikçe biz ne yaparsak yapalım bir yere varamayız. Murat Özyer anca boş boş konuşmayı biliyor zaten. Gs Store'larda adam gibi ürün yok ki satılsın.

Bence çok faydalı bir konu olmuş.Sürekli futbol harici branşlar zararda deniyor bunu minimuma çekmek için bizde birşeyler yapmalıyız

Çok güzel bir düşünce forma satışı bile yapmayanlara en güzel yanıtı biz bu tip eylemlerle verebiliriz.Forum olarak organize olalım ama gerçek bir organizasyon olsun katılım çok fazla olsun(olabildiği kadar).Tişört ,atkı vb.

Aslında taraftarımız da basketbol ürünü alma potansiyeli ciddi şekilde var(Örn:Yenilmez Armada tişörtü).

Tabi bizim yapacaklarımız çok büyük şeyler olmayabilir ama bir uyanış olması lazım.

Aşağı da ki link GsStore genel müdürü Nurettin Kantarelli'ye ait.Çok büyük bir baskı ile ancak kulübün basket ürünlerine önem vermesini sağlayabiliriz.

https://twitter.com/NKantarelli

Şube sorumsuzları sahip çıkmamaya devam etsin,biz inadına sahip çıkalım bu şubeye.

Unutmayalım Basketbolu ülkemize getiren kulüptür GALATASARAY(Özellikle Kadın Basketbol Branşını).

Koskoca Galatasaray, bu sene sponsorunun problemleri nedeniyle forma satamadı. Ocak'ta çıkacak dendi bekle bekle forma yok. 2010-11'de Yenilmez Armada t-shirt'i tribünlere yayıldı, nerdeyse final sersininde salonun geneli Yenilmez Armada t-shirt'i giyiyordu, buna benzer uygulamalar olabilir, futbolda yapılanlar gibi atkı satışları olabilir.

Yeni bir tişört tasarımı en mantıklısı gibi duruyor.

O halde Nurettin Kantarelli'ye sesimizi duyurmamız gerek. 20 liraya 5000 kişi tişört alsa 100.000 lira eder. Az para değil.

Yeni bir tişört tasarımı en mantıklısı gibi duruyor.

O halde Nurettin Kantarelli'ye sesimizi duyurmamız gerek. 20 liraya 5000 kişi tişört alsa 100.000 lira eder. Az para değil.

Tasarım konusunda yetenekli arkadaşlar çalışıp burada paylaşabilir en güzeli seçilip Nurettin Bey'e iletilebilir.Tüm forum olarak Nurettin Bey'e talep te bulunursak kayıtsız kalmaz bence,herkese cevap vermeye çalışan işini çok iyi yapan biri.

Getirisi yalnızca amatör şubelere gideceği söylenen "Taraftar Kart" projesi vardı. Geçtiğimiz sezonun sonunda duyurmuşlar, bu sene Ocak aylarında kısa bir zaman sonra devreye alacaklarını söylemişlerdi. Ancak hala bir ses yok. Buradan gelecek aylık düzenli gelir çok faydalı olur diye düşünüyorum. İvedilikle hayata geçirilmesi çok fayda sağlar.

Taraftar için forma çıkarmayı bırakın, oyunculara bile zar zor forma temin edildi.. Taraftar forma istediğinde çoğu geri çevrildi malzeme eksikliğinden.. Bunu Adana Engelliler-Engelsiz Aslanlar maçında ben de yaşadım, Özgür abinin formasını istedim ama veremedi, çünkü tek o formaları vardı.. Bu sene sırf voleybol ya da basketbol forması alabilmek için futbol forması almadım ama maalesef onları da alamadık

Birde şu var, basketbol forması satışa çıkmış olsaydı.O formadan elde edilen gelir sadece basketbola mı aktarılacaktı?

Birde şu var, basketbol forması satışa çıkmış olsaydı.O formadan elde edilen gelir sadece basketbola mı aktarılacaktı?

Doğru soru. GS Store'un gelirleri bölünüyor mu acaba? Bu para futbol formasından geldi, bu şurdan geldi gibi.. Sanmıyorum. Çünkü GS Store'un gelirleri Galatasaray Mağazacılık ve Perakendecilik A.Ş.'nin olsa gerek. Bu şirketin gelirlerini nerede nasıl kullanmalıyız ve kullanıyoruz bilmiyorum. Bilen varsa aydınlatırsa iyi olur ;)