• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Sultanlar Ligi 10. Hafta | Zeren Spor-Galatasaray

Puanları 36
Çözümler 0
Web sitesi
x.com
@Anıl Mehmet Yıldırım
Sultanlar Ligi 10. Hafta Maçı
11.12.2025 Perşembe
Ziraat Bankkart Voleybol Salonu
18:00

Ligdeki hedef maçlarımızdan birine çıkıyoruz. Zeren 6 galibiyet 3 mağlubiyet ligde 5.sırada yer alıyor. İyi para harcayıp iyi bir kadro kurdular. Bu sene wild card sayesinde Şampiyonlar Ligi'nde oynuyorlar ama bu sene ligde ilk dörde giremezlerse veya Şampiyonlar Ligi'nde büyük bir başarı gelmezse o wild card bir daha gelir mi meçhul. Bu sebeple sert bir maç olacağı kesin. Bizim adımıza ise kazanıp ligdeki ilk dört iddimızı sürdürüp altımızdaki takımlarla farkı açabilmemiz adına güzel bir fırsat. Maçın saati tam iş çıkış saati fakat Ziraat maçı gibi öğlen de değil. Bu sebeple Ankara'da ki Galatasaray tribününün daha efektif olacağı kanısındayım.

11.12.2025 Perşembe

Ligdeki hedef maçlarımızdan birine çıkıyoruz. Zeren 6 galibiyet 3 mağlubiyet ligde 5.sırada yer alıyor. İyi para harcayıp iyi bir kadro kurdular. Bu sene wild card sayesinde Şampiyonlar Ligi'nde oynuyorlar ama bu sene ligde ilk dörde giremezlerse veya Şampiyonlar Ligi'nde büyük bir başarı gelmezse o wild card bir daha gelir mi meçhul. Bu sebeple sert bir maç olacağı kesin. Bizim adımıza ise kazanıp ligdeki ilk dört iddimızı sürdürüp altımızdaki takımlarla farkı açabilmemiz adına güzel bir fırsat. Maçın saati tam iş çıkış saati fakat Ziraat maçı gibi öğlen de değil. Bu sebeple Ankara'da ki Galatasaray tribününün daha efektif olacağı kanısındayım.
Zor, ancak takım geride olsa dahi devreye giren kazanma hırsı, ve isteğini, görünce galip geleceğimize canı gönülden inandığım, ve inanmak zorunda olduğum bir maç diyorum...

11.12.2025 Perşembe

Zeren sanırım 2 senelik wild card aldı. Sezonu 6. Da bitirseler clde olacaklar. Ama hedefleri ilk 3

Zeren sanırım 2 senelik wild card aldı. Sezonu 6. Da bitirseler clde olacaklar. Ama hedefleri ilk 3
Onların wild card ile bizim ise sıkıntılar çeke çeke katılmaya çalıştığımız cev şampiyonlar gibi.ne diyelim Vizyonsuzlukmu yoksa şanssızlık mı?

Zeren 3.5 milyon civarı yanlış hatırlamıyorsam bir sponsorluk parası verip 2 yıllık wild card aldı galiba.Bu sene için sadece 3.5 verdiler sponsoruluklar için diye duymuştum ne kadar doğru bilmem.Büyük haksızlık hiçbir kulübe tanınmaması gereken bir şans ama Zeren baya para döktü.

Onların wild card ile bizim ise sıkıntılar çeke çeke katılmaya çalıştığımız cev şampiyonlar gibi.ne diyelim Vizyonsuzlukmu yoksa şanssızlık mı?
Wild card almamak vizyonsuzluk değil ama clnin düzenli bi takımı olma yolunda hareket etmemek evet vizyonsuzluk. Ve gs bunu asla yapmayacak. Anca taraftarı uyutuyorlar

Wild card almamak vizyonsuzluk değil ama clnin düzenli bi takımı olma yolunda hareket etmemek evet vizyonsuzluk. Ve gs bunu asla yapmayacak. Anca taraftarı uyutuyorlar
Gizem, hanım bende uzun zamandır vurguluyorum.adamlar Zeren spor olarak bizim yapamadığımız icraatı suya sabuna dokunmadan ki çok bürokratik mücadele verdiler ve wild card ile cev şampiyonlar Ligi'nde mücadele etme hakkı kazandılar.biz bu gün cev 2 de isek bunu geçen yılki Eczacıbaşı yenilgisine bağlanmaktan ziyade kulübü yönetenlere bağlayarak öyle sitem edelim.bu klüp spor kulübü gibi değilde futbol kulübü gibi yönetilmeye devam edildiği müddetçe halimiz budur.

Yeneriz umarım.

Son düzenleme:
Renkdaş, eğer bu haftalarda ve bu tip maçlarda mağlup olursak bunlar bizim için kırılma anları olur, ve telafisi de zor olur maazALLAH.bu yüzden kalan maçlarda en asgari, kayıp yada kayıplar göz önüne alınarak ligi mutlaka eczac,ı ve zerenin, önünde bitirip cev şampiyonlar ligi vizesi almalıyız...

Yani, keşke bilmeseydim türünden bir bilgi oldu. Oyuncu olsaydım daha da motive olurdum açıkçası bu maça. Neyse ki her spor branşında, sportif sonuçlar sonrası en üst turnuvalarda olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Wild cardlar, a lisansları başkalarının olsun.

Ben artık tek sezonluk öykülere başarı gözüyle bakmıyorum. Şampiyonlar ligine bu sene 3.olup gidelim ok ama bunu istikrarlı yapmadıktan sonra bence hiç önemi yok. Gsnin de tüm branşlardaki problemi hep bu oldu.

Renkdaş, eğer bu haftalarda ve bu tip maçlarda mağlup olursak bunlar bizim için kırılma anları olur, ve telafisi de zor olur maazALLAH.bu yüzden kalan maçlarda en asgari, kayıp yada kayıplar göz önüne alınarak ligi mutlaka eczac,ı ve zerenin, önünde bitirip cev şampiyonlar ligi vizesi almalıyız...
Naz-Grobelna inandından vazgeçilirse Carutasu tekrar kazınılırsa bir sıkıntı olmaz ama Barbolini hoca kafasına eseni yapmaya devam ederse Allah yardımcımız olsun diyeyim.

Zeren de ödeme sorunları varmış. İkinci Lig takımları da her an kapanabilirmiş. Beter olsunlar :)

Zeren de ödeme sorunları varmış. İkinci Lig takımları da her an kapanabilirmiş. Beter olsunlar :)
Klüp başkanları Galatasaray'ımızın taraftarı imiş.beter olsunlar dememek lazım.ha Fenerbahçe dense sizinle aynı duyguları paylaşırdım.neticede kavramlar göreceli herkes aynı düşüncede olmayabilir.

Klüp başkanları Galatasaray'ımızın taraftarı imiş.beter olsunlar dememek lazım.ha Fenerbahçe dense sizinle aynı duyguları paylaşırdım.neticede kavramlar göreceli herkes aynı düşüncede olmayabilir.
Hayır değil kendisi fbli hatta Ali koçun adamlarından biri. Sanırım kız kardeşi bizim kulübe üye

Açıkçası hiçbir kulüp için bunu demem ama cidden bende kapansınlar istiyorum bir anda piyasa maliyetlerini çok yükseltip haksız rekabet ile para ile herşeyi yapmaya çalışan bir kulüptü üzülmem.

Hayır değil kendisi fbli hatta Ali koçun adamlarından biri. Sanırım kız kardeşi bizim kulübe üye
Bende Galatasaraylı diye biliyorum ya yanlış bilmiyorsam.Tabi yanlış da biliyor olabilirim ama bir çok branşımıza sponsordu Zeren voleybol takımı kurmadan önce hatta Galatasaryın gelişimi için açıklamaları vardı diye aklımda kalmış.

Yok şimdi yine baktım da bize baya destek olmuşlar Galatasaraylı bir yönetim kadrosu var net o nerdeyse her branşımıza sponsor olmuş adamlar ama Fenerbahçeye bir sponsorluklarını bulamadım.Batacak gibilerse gelsin bizim isim forma sponsorumuz olarak beraber ilerlesinler en azından her yıl 1-2 yıldız oyuncu parası çıkar.

Galatasaray Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Mehmet Cibara, Zeren Group’a teşekkür ederek; “Bu bir başlangıç. Kadın voleybolda her ne kadar rakip olsak da Zeren Group Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yiğit Zeren bizim aynı zamanda kulüp üyemiz. Kendisiyle önümüzdeki sene futbolda da bir iş birliği yapacağız. Ayrıca amatör şubelere desteği de her zaman devam edecek. Ben bu vesileyle kendisine teşekkür ediyorum. Zeren Ailesi’ne ve Galatasaray’a bu anlaşmanın hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

10 ay önce voleybol kulüpleri .olmasına rağmen Erkek basketbola sponsor olmuşlar Cibara da kulüp üyemiz demiş zaten

Gider wild card için 3.5 cl ye bonservisiyle 1.5 Lazareva'ya Saliha'ya 600 gidip her oyuncuya hak ettiğinin 3 katını verirsen çöküş kaçınılmaz zaten.Yavaş yavaş 5 yıl içinde büyümeye çalışsalar kalıcı olurlardı belki ama bir anda bütün parayı döküp başarı elde edemeyip o kadar para döküyoruz olmuyor kafasına girdiler muhtemelen.

Galatasaraylı değil arkadaşlar açın bakın Ali koçun seçim kampanyalarında kim var :) ben bir şey söylüyorsam mutlaka bir şey biliyorumdur. Dediğim gibi tombik oğlan fb üyesi kız kardeşi gs üyesi.

Geri