• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Sultanlar Ligi 10. Hafta | Zeren Spor-Galatasaray

Bilemiyorum belki öyledir ama Mustafa Yiğit Zeren gs divan üyesi demiş Cibara.Galatasrayın kadın erkek basketbol erkek futbol kadın voleybol gibi alanlarda bir çok sponsorluk vermiş fenere sadece kadın futbolda sponsor olmuşlar başka bulamadım Ali Koç ile arası iyi olabilir ikisi de zengin iş adamları ama Fenerli gibi durmuyor.

Bilemiyorum belki öyledir ama Mustafa Yiğit Zeren gs divan üyesi demiş Cibara.Galatasrayın kadın erkek basketbol erkek futbol kadın voleybol gibi alanlarda bir çok sponsorluk vermiş fenere sadece kadın futbolda sponsor olmuşlar başka bulamadım Ali Koç ile arası iyi olabilir ikisi de zengin iş adamları ama Fenerli gibi durmuyor.
Halil,bey bende zerenin başkanının Fenerbahçeli olduğuna inanmıyorum, inanmakta istemiyorum.ha Ali Koç ile iş ilişkisi var ise o onların tasarrufudur.yan yana geldikleri anda fenerli damgasını vurmak önyargılı olmak olur.

Aynen hiç durmuyor :)adam fb kongre üyesi kardeşi kulübe üye diyorum ama inanmak istemeyince insan tabi

Cibara Mustafa Yiğit Zeren üyemiz demiş kardeşi dememiş ki.Dediğim gibi senin gibi net fenerli yada gs li demiyorum bilmiyorum yazıyorum sürekli ama somut örneklere bakarsak.Nerdeyse galatasarayın bütün branşlarına sponsor olmuş sponsor olurken galatasaray geleceği hakkında açıklamalar yapan galatasaray divan üyesi birisi var.Az önce de dedim Ali Koç desteklemesine bir şey demem ikisi de iş adamı yakın arkadaş olup birbirlerini destekleyebilirler. Mustafa Yiğit Zeren bizim aynı zamanda kulüp üyemiz bizzat Cibaranın kendi sözü bu.

Cibara Mustafa Yiğit Zeren üyemiz demiş kardeşi dememiş ki.Dediğim gibi senin gibi net fenerli yada gs li demiyorum bilmiyorum yazıyorum sürekli ama somut örneklere bakarsak.Nerdeyse galatasarayın bütün branşlarına sponsor olmuş sponsor olurken galatasaray geleceği hakkında açıklamalar yapan galatasaray divan üyesi birisi var.Az önce de dedim Ali Koç desteklemesine bir şey demem ikisi de iş adamı yakın arkadaş olup birbirlerini destekleyebilirler. Mustafa Yiğit Zeren bizim aynı zamanda kulüp üyemiz bizzat Cibaranın kendi sözü bu.
Ben kulübe sordurdum kız kardeşi üye kendisi değil zaten Gsli ve gs üyesi biri neden fb atkısı takıp fb seçim sürecine dahil olsun? Sen deme Gsli fbli diye ben diyorum adam fbli. Ali koçun babası bile seçim kampanyasına dahil olmuyor yani :)

Cibaranın gs üyesi açıklaması yalan olsa yüksek ihtimal kendisi çıkıp böyle bir şey yok derdi açık ve net adını vererek üyemiz dedi kısa bir araştırma ile bulabilirsin.Ha böyleyse cidden durum çok güzel işe yarayan kız kardeşi kendi boş demek.
Galatasaray erkek ve kadın basketboluna sponsorluk yapmış voleybolumuza sponsorluk yapmış erkek futboluna sponsorluk yapmış altyapı destekleri vermiş.Fenerbahçeye sadece bir kerelik geçen sene kadın futbol kol sponsorluğu vermiş bu şekilde devam etsin bize işliyor Zeren ailesi.Bu arada net bilgi yok diye yapay zekadan destek alayım dedim Mustafa yiğit zeren hangi takımlıdır diyince yapılan iş birlikleri Galatasaraya yakın olduğunu göstermektedir diyor oda.Cibaranın da bir şey bilmeden direkt isim vererek Galatasaray üyesi diyeceğini düşünmüyorum.Ama uzatmaya gerek yok hangi takımlıysa takımlı uzatmanın manası yok.

Mustafa yiğit için Gsli demedi ailede mektepli ve gs üyesi var demiş. Dediğim gibi adam kulübe üye değil. Yapay zekaya mı sordun hahahahaa neyse ya

Hayır direkt Mustafa Yiğit Zeren galatasaray üyesi dedi bulabilirsin.
Şöyle bulduğum bir kaynak da koyayım altını dolduramayacağım bilgi vermem sende verme sözü bu.
Halk tv çarpıtarak haber yapmayı sever istersen orijinal açıklamaları okuyabilirsin :) https://www.galatasaray.org/haber/b...imimizin-sort-sponsoru-zeren-metal-oldu/56688 oku bakalım ne anlayacaksın

Yok hayır bunun gibi de internete hangi haber kaynağına girsen halk tv haberi olur ki halk tv çaprtırmaz.Böyle 10 kaynak da atabilirim internete bu anlaşma ilgili her haber sayfasında üyemiz dediği yazıyor.Zaten en büyük gösterge bize sponsorluk vermeleri başkan Mustafa Yiğit Zeren neden Fenerbahçe değilde bize sponsor oluyor sürekli garip değil mi sence de.

Yok hayır bunun gibi de internete hangi haber kaynağına girsen halk tv haberi olur ki halk tv çaprtırmaz.Böyle 10 kaynak da atabilirim internete bu anlaşma ilgili her haber sayfasında üyemiz dediği yazıyor.Zaten en büyük gösterge bize sponsorluk vermeleri başkan Mustafa Yiğit Zeren neden Fenerbahçe değilde bize sponsor oluyor sürekli garip değil mi sence de.
Hahahaha ya çok enteresan birisin uzatmayacağım kendimi daha fazla yormak istemiyorum neye inanmak istiyorsan inan

Hahahaha ya çok enteresan birisin uzatmayacağım kendimi daha fazla yormak istemiyorum neye inanmak istiyorsan inan

Gibi gibi her kaynakta aynı şey yazıyor tamam halk çarpıtı o çarpıtı her kaynağa çarpıtımı diyeceksin uzatmayalım zaten bende onu diyorum hangi takımlıysa takımlı çok önemi yok.Ama fenerbahçeli olsa Galatasarayın nerdeyse her branşına sponsor olup Fenerbahçeye sponsorluk vermemesi garip değil mi neden Galatasaraya destek olsun.

Geri