• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Sultanlar Ligi 19. Hafta | Galatasaray Daikin 0-3 Fenerbahçe Medicana

Hande ve Arina'yı hücumda durduramadı GS... Aslı ve Ana'yı da blokta geçemedi. Üzerine Arina, Hande, Orro servisleri...

Artık ilk 4 mucizelere kaldı... Hem Zeren'i hem de EV'yi yenmek zorundasın artık... İki maç da sahanda, neden olmasın? Ama takım pek ümit vermiyor.

Galatasaray 5.olsa ne kaybeder? Sanki cl takımı kuruldu zaten seneye için kurulan kurulacak kadro az çok belli bu şubenin hedefi hiçbir zaman şampiyonluk olmayacak artık bunu kabullendim ben. O yüzden 5.olmak hiçbir şey ifade etmiyor zaten 5.olmamız da çok büyük sürpriz değil zeren de gayet güçlü bir takım

Aradaki bu kalite farkından güç farkından rahatsızlık duymayan hiç kimse kendine Gsliyim demesin. Salon full atmosfer süper şu güç farkına bakın ya nedir bu 2-3 milyon zarar etmemek için bu kadar ezilmek! Ayıp ya gelen taraftardan utanır insan!
Neden şikayet ediyorsun ki. Burda bir eleştiri yapıyorsun herhangi bir oyuncu hakkında, yok o süper yok bu süper diye savunmaya geçiyorlar. Aynı oyuncularla sözleşme uzatıldı diye bir şenlik havasıda var. Karşıda her başarıya doymuş fener kaptanı eda, bizim ilkinden daha aç. 50 sine bile gelse daha hırslı. Şahsi düşüncem bu oyunculara hakketiklerinden 2-3 katta fazla maaş veriliyor. Takıma haak da gelse egonuda gelse vasatlaşır, bir vasatlık bir avamlık var. İnsan bir hırs koyar ortaya, yenilirsin yenilmek her sporda var ama tribünler doldurulmuş herkes bir heyacan içinde ama bakıyorsun sahaya laylaylom takılıyorlar. Karşıda en önemli oyuncu vargasta yok, fedo vs bile olmasa yenemez bizim takım. Hattta gençlerle çıksın fener 3-2vs kaybederler. Neyse sözleşmeler uzatılmış herkes muradına ermiş. Yoksa ilkin vd. gitse ne yapardık.

Her zor maç öncesi umutlu izlerim derim de kazanırız ederiz belki her şey olabilir diye ama Vakıf Fener maçında hiçbir umudum yoktu bunu da belirtmiştim.Takımında 2-3 oyuncu hariç herkes küçük büyük sakatsa oynayanlarda düzgün değil nerdeyse bütün takım ya oynayamayacak derecede sakat ya da sakat sakat oynayan sakatlık etkisini atlamatamadan oynayan oyuncularla dolu bir reviriz bu şekil Vakıf Fener zaten yenmek hayal.Ama asıl soru bizim yönetimde bir kişi demiyor mu sen nasıl bir antreman yaptırdın da bütün takım aynı anda sakatlandı diye bir kişide demiyor mu yolları ayıralım diye.Artık rakiplerden süpriz mağlubiyet bekleme şansımız yok tek bir maç kaybetme hakkımız dahi kalmadı Zeren ve Eczacı maçı koşulsuz alınmalı ki Barbolini varken oda şüpheli adam ilk devre iğrenç bir sistem oynattı.İkinci devre düzeldi sistem dedik yanlış antreman yüklemeleri ile yüksek ihtimal bütün takımı sakatladı zaten ruhen takımı bitirdi ve halla bu adam ile devam ediyoruz bence bunu kimse anlayamaz söz yok Umut Çakır bile bu kadar kötü değildi ona çok sabrettik Barbolini içinde inatla sene sonunu bekleyecekler gibi söz yok.Bundan sonra yenilme lüksü yok takımın hiçbir maçta.Zaten işlerim olduğu için maçı izliyemedim maç hakkında yorum yapamam ama izlemeye de değmezmiş zaten böyle olacağını da tahmin ediyordum.

Umarım bu maçtan sonra çoktan yapılması gereken Barbolini ile yollar ayrıldı haberini görürüz bu adamla Zeren Eczacı da bizi yener ne sistemi var ne antreman yaptırabiliyor takıma ruh katmıyor sadece adı güçlü diye niye ısrar ediliyor acilen gönderilmeli yoksa Zeren Eczacı maçında illa bir maç verir bu adam ikisini de aynı anda alamaz.

Salon dolu olmasına rağmen bitsin artık şu işkence dedirten maç. Yağmur çamur demeden gelen insanlara reva görülen bu işte. Set alabilme ümidi bile taşımayan bir takım ve sezon genelinde görmeye alışkın olduğumuz kötü bir oyun. İşin kötüsü değil Vargas, Arina olmasa set alabileceğinden şüphe ediyorum ben bu takımın. Seneye yine aynı sonuçları bolca görürüz…

Geri