• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Sultanlar Ligi 23. Hafta | Galatasaray Daikin 3-1 Zeren Spor

Sezonun en önemli maçı alırsak CL için bir umudumuz daha olur.Ama İlkin Sylla sakat sakat oynuyor Lukasik Frantti direkt yok bütün smaçörlerimiz sakat Grobelna üstüne sakat falan ondan favori olan Zeren bu tablo da ama alacağımıza inanıyorum bütün oklar Zeren dese de.Sylla sezon başından beri yatıyo seneye oda CL de olmak ister o yüzden ben bu maç Sylla iş yapabilir diye düşünüyorum oda takıma destek verebilirse alabiliriz bence.

Çok iyi gidiyoruz 2.sette 23-17 bu sette gelmek üzere Barbolini'nin zincirinden kurtulmuş takım özgürlüğün tadını çıkarıyor. Zeren varlık göstermedi hala aynen devam..
Bu arada İlkin ve Sylla takıntılılara sağlam mesaj oluyor bu maç..

Çok krıtikk bir zafer helal olsun takıma.Bugün blok defans servis hücum her alanda çok iyi iş yapan çok iyi bir takım vardı.Bence maçın yıldızı İlkin süperdi.Sonra Yuan derim oda bugün süper oynadı.Alexia yine oyunun her alanında çok iyi katkı verdi.Yaseminde oyunun her alanında çok çok iyiydi bugün.Bongaerts çok çok iyi yöneti takımı bunun üstüne çok iyi servis atıp iyi blok tutup iyi defans yaptı çok büyük oynadı.Uzun zamandır eleştirdiğimiz Sylla da bugün bence gayet yeterli ve iyiydi ondan daha fazlasını bekliyoruz ama gayet iyi oynadı bugün.Eylül tek eleştirebileceğim isim defansta iyiydi ama manşete baya zorladı bizi ama helal olsun çok krıtik zafer.

Çok kritik bir galibiyet olduğunu düşünmüyorum hatta ilk 4 yapmamız da kritik değil. Çünkü bu takımın gelecek sezonki kadrosu aşağı yukarı belli. Hadi diyelim her şey yolunda gitti biz ligi3.bitirdik seneye clde ne yapacağız? 4.bitirsek ne olacak? Şuan şube yöneticisi 4.olmamızı çok istiyor çünkü eğer 5.olursak hesap vermek zorunda kalacak. Bizim 4.olmamız en çok şubenin parasını mahvedenlere yarayacak. Bunun dışında gsye hiçbir etkisi olmayacak. Cev cup almak zorundayız ama. Çünkü bu kadar para harcayıp kupayı alamamak büyük rezillik olacak. Bu yatırımla da cev cup alamıyorsan kapat şubeyi git yani.

Çok kritik bir galibiyet olduğunu düşünmüyorum hatta ilk 4 yapmamız da kritik değil. Çünkü bu takımın gelecek sezonki kadrosu aşağı yukarı belli. Hadi diyelim her şey yolunda gitti biz ligi3.bitirdik seneye clde ne yapacağız? 4.bitirsek ne olacak? Şuan şube yöneticisi 4.olmamızı çok istiyor çünkü eğer 5.olursak hesap vermek zorunda kalacak. Bizim 4.olmamız en çok şubenin parasını mahvedenlere yarayacak. Bunun dışında gsye hiçbir etkisi olmayacak. Cev cup almak zorundayız ama. Çünkü bu kadar para harcayıp kupayı alamamak büyük rezillik olacak. Bu yatırımla da cev cup alamıyorsan kapat şubeyi git yani.
Hep bardağın boş tarafı daha önemli di mi?

Daha önemli olan tarafı yazmıyorum olanı yazıyorum Göker bey. 4.olmak bize ne katacak? Çok kritik maçlar değil stres olmayın demek istiyorum. Geleceğimiz için belirleyici olacak olsa ben de böyle konuşamam çünkü gs benim hayatımın büyük bir parçası

Daha önemli olan tarafı yazmıyorum olanı yazıyorum Göker bey. 4.olmak bize ne katacak? Çok kritik maçlar değil stres olmayın demek istiyorum. Geleceğimiz için belirleyici olacak olsa ben de böyle konuşamam çünkü gs benim hayatımın büyük bir parçası
Bundan sonraki bütün maçlar kritik Gizem hanım ilk 4 gelecek hedefler için fazlaca önemli bir adımdır unutmayalım. Geçen yıl ilk 4te bitirip 3.lük maçında sonuna kadar mücadele ettiğimiz unutulmasın, bu yıl çok daha iyi bir kadro var ilk 4 hakkını vermeli oyuncularmız.

5. olursak geleceğimiz için süper olacak sanırsam bu nasıl mantık.Eczacı maçı verilirse helal olsun takıma 5. olduk diyelim o zaman kimse eleştirmesin bu durumda.

Bundan sonraki bütün maçlar kritik Gizem hanım ilk 4 gelecek hedefler için fazlaca önemli bir adımdır unutmayalım. Geçen yıl ilk 4te bitirip 3.lük maçında sonuna kadar mücadele ettiğimiz unutulmasın, bu yıl çok daha iyi bir kadro var ilk 4 hakkını vermeli oyuncularmız.
Gelecek sezonki bütçemiz ve kadromuz neredeyse belli. Sezonu 3.de bitirsek belli 5.de. Siz kritik görebilirsiniz ben gs voleybol geleceği için kritik olan şeylerin farklı olduğunu düşünüyorum. Tabi ki ben de isterim 3.olsunlar ama önemi kalmadı. Keşke hatta mucize olsa da final oynasak. Ama yok gsnin kritik konuları bunlar değil.

5. olursak geleceğimiz için süper olacak sanırsam bu nasıl mantık.Eczacı maçı verilirse helal olsun takıma 5. olduk diyelim o zaman kimse eleştirmesin bu durumda.
Takımı eleştirmek için eczacı maçını vermeye gerek yok. Ne alaka mesela bu yorum dimi?! Şuan ligi ilk 4 içinde bitirmemizin hiçbir anlamı yok tek bir taraf için önemli; kendi egoları camiaya karşı yenik düşsün istemeyen yönetici ve idareciler için! Biz ilk dörde kaldık bizi eleştirmeyin denmesi için bu kalan maçlar kritik doğru. Bunun dışında kimse için bi şeyleri değiştirmez lig sıralaması

Geri