• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Sultanlar Ligi 23. Hafta | Galatasaray Daikin 3-1 Zeren Spor

Tamam o zaman ilk 4 giremezsek eleştiri yapmazsın madem önemi yok.Yaparsan hatırlatırız.
Halil bey okuduğunuzu anlama pratiği yapsanız öyle bana cevap verseniz çok daha iyi olur. Ben eleştirilsin diyorum. Sürekli eleştiriyorum da zaten. Benim dediğim şey şu gs için bu dakikadan sonra ligi nerde bitirdiği önemli değil çünkü geleceğini etkilemiyor. Lig bittiğinde 3.olduğumuzda da her şey aynı tondan eleştirilmeli 5. olsak da! Kritik olan nedir bizim için?

5. olmak ve 3. olmak arasında farkları anlatamıycam git araştır.Sadece üzüldüğüm bu kadının her zaman maç kaybedilince 100 şey yazıp maç kazanınca saçma sapan kazandık ama şu oldu bu oldu demesi yani kullanıcılar olarak farkındayız da yöneticiler niye uyuyor bu durumda 2 senedir anlamadım.Biz yenilince 100 paragraf yazarsın yenilince ya yazmazsın ya da karşı takım çok kötüydü de hep biz değilde onlar verdi gibi yorumlarsın sıktın beni artık benle muhatap olma ne olduğun belli zaten oku geç beni bende öyle yapıcam.

5. olmak ve 3. olmak arasında farkları anlatamıycam git araştır.Sadece üzüldüğüm bu kadının her zaman maç kaybedilince 100 şey yazıp maç kazanınca saçma sapan kazandık ama şu oldu bu oldu demesi yani kullanıcılar olarak farkındayız da yöneticiler niye uyuyor bu durumda 2 senedir anlamadım.Biz yenilince 100 paragraf yazarsın yenilince ya yazmazsın ya da karşı takım çok kötüydü de hep biz değilde onlar verdi gibi yorumlarsın sıktın beni artık benle muhatap olma ne olduğun belli zaten oku geç beni bende öyle yapıcam.
Bardağın hep boş tarafını sevenler yapıcı değildir, doğruyu,başarıyı takdir etmezler eleştirmek için eleştirirler ve asla başarı odaklı bakmazlar çünkü orda malzeme yoktur onlara.. Bu kişiler hep oldu hepte olacak bunlar bizi hedefimizden saptıramaz.

Geri