Kim dördüncü olmak istioyruz diyorsa yalan söylüyordur. Suni bir hedef yaratıldı üstteki dört taımın kimler olduguna bakılmadan şimdi aptal ağtal konuşuyor herkes.Power smaçörle oynadığımız için manşet alamadık ve seti 10 sayıdan verdikgs takımı sözde 4.olmak istiyor birazdan ikinci seti verince 4.lük ihtimali de kalkacak ha gayret bunu da başarın. Zaten bu şubede kimsenin hiçbir şeyden utanması yok yöneticisi menajeri hocası oyuncusu kaptanı… rezalet
Zaten yöneticilere baksak bütün branşlarda şampiyonluğa oynuyoruz. Boş laflar bunlar. Bu takımın bütçesi de belli üstteki dört takmın da. Nülüferi kazansaydık diyorsunuz Eczacı da der ki Aras'ı Zeren'i kazansaydım. O yüzden geçiniz. Eczacıyı da yenme şansın yok ayrıca.4.lüğü geçelim sezon başı yöneticimiz ve menajerimizin sezon hedefi lig 3.lüğü ve cev kupasıydınormal şartlarda da gsnin bence 4.olması gerekirdi deplasmandaki zeren maçını ve Nilüfer maçını alsaydık da 4.olacaktık zaten ama Nilüfer maçından sonra şansımız kalmadı zaten.
Çok farklı şeyler söylemiyorum! Ama gsnin bu sezon kötü giden eczacıyı geçememesi başarısızlıktır bu kadar basit olayZaten yöneticilere baksak bütün branşlarda şampiyonluğa oynuyoruz. Boş laflar bunlar. Bu takımın bütçesi de belli üstteki dört takmın da. Nülüferi kazansaydık diyorsunuz Eczacı da der ki Aras'ı Zeren'i kazansaydım. O yüzden geçiniz. Eczacıyı da yenme şansın yok ayrıca.
Bu sene beşinci olmak ne başarıdır ne de başarısızlık. Eczacıdan çok daha sancılı sezon geçirdik şu ana kadar.Çok farklı şeyler söylemiyorum! Ama gsnin bu sezon kötü giden eczacıyı geçememesi başarısızlıktır bu kadar basit olay
Bütçe olarak 5. sıradasın zaten?? tam olarak ne istiyorsun onu çözemedim? Geçemezsin Eczacıyı falan hayal görmeyin.Katılmıyorum. Bu sene eczacıyı geçmekten de öte bu kadar ezilmemeliydi de zaten. Saçma sapan harcanmış bir bütçe sonucunda kurduğun kadro için tabi yani 5.lik başarısızlık değilhatta başarı. Ne için bütçe artırıldı? 5.lik için
rezalet ya
O dediğin hep olmuyor işte. O yüzden düzenli bütçe şart.bütçe doğru kullanılsa planlama doğru yapılsa geçerdin! Ki lig 3.sü zereni evinde kıl payı kaçırdın eczacı vakıfı yendi zeren fbyi yendi ama bizim bütçe 5. diye biz zereni yenemiyoruz eczacıyı yenemiyoruz?! Eczacı da zeren de çok iyi kadrolar değildi sen elindeki bu şansı mahvettin planlamanla bu kadar basit. He bu bütçelerle süreklilik sağlanması mümkün değil o ayrı konu
Ben de aynı şeyi savunuyorum her zaman zaten. Gs zarar etme pahasına 3-4 sene yüksek bütçeler koymalı. Zaten o süreden sonra sponsorluklar ilgi vs hepsi artacak. Ama maalesef yavaş yavaş büyüme gibi samimi olmayan bir politika ile herkesi uyutuyorlar. Bir sezon başarısız da olsan aynı hedefe doğru gideceksin. Mesela fb erkek takımı ligi belki de 5. 6. bitirecek ama wild card için başvuruyorlar. Olay tamamen buO dediğin hep olmuyor işte. O yüzden düzenli bütçe şart.
Eczacı'yı niye yenemiyoruz? Aras yendi, Nilüfer yendi biz niye baştan kaybediyoruz? Kuzeyboru puan aldı, BJK puan aldı biz 3-0 kaybettik rekabet edemeden ama zaten normal deyip geçecek miyiz? Biz niye Sylla aldık dünya para verip Lukasik olsa 7. mi olurduk?Zaten yöneticilere baksak bütün branşlarda şampiyonluğa oynuyoruz. Boş laflar bunlar. Bu takımın bütçesi de belli üstteki dört takmın da. Nülüferi kazansaydık diyorsunuz Eczacı da der ki Aras'ı Zeren'i kazansaydım. O yüzden geçiniz. Eczacıyı da yenme şansın yok ayrıca.