• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Sultanlar Ligi 24. Hafta | Beşi̇ktaş 2-3 Galatasaray Daikin

Puanları 0
Çözümler 0
@Ozan K.Ş.
Akatlar'da 2. sette büyük rezalet yaşandı. 22-15'den seti 25-22 verdik.

Power smaçörle oynadığımız için manşet alamadık ve seti 10 sayıdan verdik :) gs takımı sözde 4.olmak istiyor birazdan ikinci seti verince 4.lük ihtimali de kalkacak ha gayret bunu da başarın. Zaten bu şubede kimsenin hiçbir şeyden utanması yok yöneticisi menajeri hocası oyuncusu kaptanı… rezalet

Sezon bitmeden bu Bigarelli'ye sözleşme verdiler bir de, çıldırmamak elde değil

Bu sezonu 5 ya da 6 bitirip seneye 3.olacağız merak etmeyin yavaş yavaş büyüyoruz üstüne koyarak ilerliyoruz 15 sene sonra görün siz bi de bu takımı!

Bu yılı Barbolini'yi baş antrenör yaparak nasıl çöpe attıysak gelecek yılı da Bigarelli'yi getirerek öyle çöpe attık. Sezon başında Barbolini'nin networku var, ABD'de kupa kazandı, genç oyuncuları yıldız yapacak Galatasaray'ı şampiyonlar ligine sokacak deniyordu bu forumda bunların imkansız olduğunu söyleyenlerin Galatasaraylılığı sorgulanıyordu. Şimdi geldiğimiz yer ortada. Barbolini'nin ilk Galatasaray dönemini Eczacıbaşı'ndan nasıl gönderildiğini o gün bu camiada olanlar anlatır.
Şimdi ise voleybol bilgisi kıdemli bir yardımcı antrenör kadar bile olmayan bir voleybolcu eskisine yangından mal kaçırır gibi sözleşme vererek gelecek sene de çöpe atılmıştır. Elde kalan tek şey olan Cev kupasını da Nicola Negro'nun başında olduğu sağlam bir Chieri'ye karşı kazanamayız.

Power smaçörle oynadığımız için manşet alamadık ve seti 10 sayıdan verdik :) gs takımı sözde 4.olmak istiyor birazdan ikinci seti verince 4.lük ihtimali de kalkacak ha gayret bunu da başarın. Zaten bu şubede kimsenin hiçbir şeyden utanması yok yöneticisi menajeri hocası oyuncusu kaptanı… rezalet
Kim dördüncü olmak istioyruz diyorsa yalan söylüyordur. Suni bir hedef yaratıldı üstteki dört taımın kimler olduguna bakılmadan şimdi aptal ağtal konuşuyor herkes.

4.lüğü geçelim sezon başı yöneticimiz ve menajerimizin sezon hedefi lig 3.lüğü ve cev kupasıydı :) normal şartlarda da gsnin bence 4.olması gerekirdi deplasmandaki zeren maçını ve Nilüfer maçını alsaydık da 4.olacaktık zaten ama Nilüfer maçından sonra şansımız kalmadı zaten.

4.lüğü geçelim sezon başı yöneticimiz ve menajerimizin sezon hedefi lig 3.lüğü ve cev kupasıydı :) normal şartlarda da gsnin bence 4.olması gerekirdi deplasmandaki zeren maçını ve Nilüfer maçını alsaydık da 4.olacaktık zaten ama Nilüfer maçından sonra şansımız kalmadı zaten.
Zaten yöneticilere baksak bütün branşlarda şampiyonluğa oynuyoruz. Boş laflar bunlar. Bu takımın bütçesi de belli üstteki dört takmın da. Nülüferi kazansaydık diyorsunuz Eczacı da der ki Aras'ı Zeren'i kazansaydım. O yüzden geçiniz. Eczacıyı da yenme şansın yok ayrıca.

Son düzenleme:
.

Son düzenleme:
Zaten yöneticilere baksak bütün branşlarda şampiyonluğa oynuyoruz. Boş laflar bunlar. Bu takımın bütçesi de belli üstteki dört takmın da. Nülüferi kazansaydık diyorsunuz Eczacı da der ki Aras'ı Zeren'i kazansaydım. O yüzden geçiniz. Eczacıyı da yenme şansın yok ayrıca.
Çok farklı şeyler söylemiyorum! Ama gsnin bu sezon kötü giden eczacıyı geçememesi başarısızlıktır bu kadar basit olay

Çok farklı şeyler söylemiyorum! Ama gsnin bu sezon kötü giden eczacıyı geçememesi başarısızlıktır bu kadar basit olay
Bu sene beşinci olmak ne başarıdır ne de başarısızlık. Eczacıdan çok daha sancılı sezon geçirdik şu ana kadar.

Katılmıyorum. Bu sene eczacıyı geçmekten de öte bu kadar ezilmemeliydi de zaten. Saçma sapan harcanmış bir bütçe sonucunda kurduğun kadro için tabi yani 5.lik başarısızlık değil :) hatta başarı. Ne için bütçe artırıldı? 5.lik için 😂 rezalet ya

Katılmıyorum. Bu sene eczacıyı geçmekten de öte bu kadar ezilmemeliydi de zaten. Saçma sapan harcanmış bir bütçe sonucunda kurduğun kadro için tabi yani 5.lik başarısızlık değil :) hatta başarı. Ne için bütçe artırıldı? 5.lik için 😂 rezalet ya
Bütçe olarak 5. sıradasın zaten?? tam olarak ne istiyorsun onu çözemedim? Geçemezsin Eczacıyı falan hayal görmeyin.

bütçe doğru kullanılsa planlama doğru yapılsa geçerdin! Ki lig 3.sü zereni evinde kıl payı kaçırdın eczacı vakıfı yendi zeren fbyi yendi ama bizim bütçe 5. diye biz zereni yenemiyoruz eczacıyı yenemiyoruz?! Eczacı da zeren de çok iyi kadrolar değildi sen elindeki bu şansı mahvettin planlamanla bu kadar basit. He bu bütçelerle süreklilik sağlanması mümkün değil o ayrı konu

Üsteki takımları bütçeleri herkes görüyor herkes biliyor mesele Galatasaray kulübünün bütçesini nasıl kullandığın senin getirdiğin iki antrenör de aldığın pasör çaprazı da oynatmayı beceremediğin smaçör rotasyonu da yanlış. Tüm bunlar neticesinde sahada oynanan oyun da yok. Zeren maçı dışında. Bu sebeple vasat takım ligde bulunacağı vasati konumda zaten. Şimdi sormazlar mı üsteki Fenerbahçe, Vakıfbank, Eczacıbaşı da bizim takım Çatladıkapı Spor mu diye madem bu takımlarla yarışacak kadro kurulmayacak o beyzadeler o koltukları neden işgal ederler diye.
Yine söyleyelim hedefim 5-8 diyorsan bu 90 doğumlu voleybolcu eskisi çırak seni idare eder, ha kendisinden yetenekli en az elli adam bulunur da orası ayrı mesele. Bu 90 doğumlu heyecanlı voleybolcu eskisinden antrenör olacağını düşünen varsa hayal görmesin.

bütçe doğru kullanılsa planlama doğru yapılsa geçerdin! Ki lig 3.sü zereni evinde kıl payı kaçırdın eczacı vakıfı yendi zeren fbyi yendi ama bizim bütçe 5. diye biz zereni yenemiyoruz eczacıyı yenemiyoruz?! Eczacı da zeren de çok iyi kadrolar değildi sen elindeki bu şansı mahvettin planlamanla bu kadar basit. He bu bütçelerle süreklilik sağlanması mümkün değil o ayrı konu
O dediğin hep olmuyor işte. O yüzden düzenli bütçe şart.

O dediğin hep olmuyor işte. O yüzden düzenli bütçe şart.
Ben de aynı şeyi savunuyorum her zaman zaten. Gs zarar etme pahasına 3-4 sene yüksek bütçeler koymalı. Zaten o süreden sonra sponsorluklar ilgi vs hepsi artacak. Ama maalesef yavaş yavaş büyüme gibi samimi olmayan bir politika ile herkesi uyutuyorlar. Bir sezon başarısız da olsan aynı hedefe doğru gideceksin. Mesela fb erkek takımı ligi belki de 5. 6. bitirecek ama wild card için başvuruyorlar. Olay tamamen bu

Eczacı'yı niye yenemiyoruz? Aras yendi, Nilüfer yendi biz niye baştan kaybediyoruz? Kuzeyboru puan aldı, BJK puan aldı biz 3-0 kaybettik rekabet edemeden ama zaten normal deyip geçecek miyiz? Biz niye Sylla aldık dünya para verip Lukasik olsa 7. mi olurduk?

Ben anlayamıyorum sene başında bu takımın 3. olması zor diyorsun laf ediliyor olumsuz yorumlar yapılıyor diye. Sene içinde 5. olmayı daha doğrusu 5. olma şeklini eleştiriyorsun ne bekliyordunuz zaten 5. olacak diye yine laf ediliyor. Eczacı iyi takım olur, Zeren vura vura gider tamam gücümüz yetmedi deriz ama onlarda yeteri kadar hata yaptı buna rağmen rezalet bir durum var ama eleştiri yapılacak bir durum yok deniyor. Anlamak imkansız gerçekten.

Geri