• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Sultanlar Ligi Play-Off | Aras Kargo 1-3 Galatasaray Daikin

Anıl Mehmet Yıldırım

[ ]
Yönetici
Puanları 36
Çözümler 0
Web sitesi
x.com
@Anıl Mehmet Yıldırım
17.04.2026 Cuma
Atatürk Spor Kompleksi
19.00

Gereksiz maçlar serisi.

Bongaerts o kadar kötü ki naz şu kötü haliyle daha iyi geliyor göze. Bongaerts’in sözleşmesinden çıkmak en doğrusu olur

Alexia başka pasörle oynadığı zaman kesinlikle genç halini izletiyor gayet iyi katkı veriyor.Yazın mt de Elif ile çok süperdi 38 sayı aldı mesela Çin maçında Naz ne zaman oyuna girse açılıyor Britt-Ale uyumu mallesef bu ikiliyi düşüren pas yapıları uyuşmuyor.1 hafta öncede dedim geçen sene Bongaerts tam bizim pasörümüzdü süper oynatıyordu takımı geçen sene gibi olsa Britt gitsin diyenlere gülerdim ama bu sene gerçekten ilk devre bence iyiydi ama ikinci devre net şekilde kötü paslıyor köşeleri.Seneye elde tutulması gerektiğini ama kesinlikle iyi bir yedeği olması gerektiğini düşünüyorum çünkü geçen sene ve ilk devre çok iyi oynattı ama 2-3 aydır mallesef kötü yönetiyor takımı seneye yanına iyi yedek şart.

Yuan gibi bir ortaya sahip olduğumuz içinde çok şanslıyız bu maçında açık ara en iyisiydi.Şuan dünya üzerinde hangi orta gelirse gelsin bu orta katkısını asla yapamazdı elde tutmakta başarı elit bir orta.Ve ligin en çok blok yapan oyuncusu olmayı garantiledi gibi artı lig başladıktan 3 ay sonra gelip bütün oyuncuları geride bırakıp en çok blok yapan oyuncu olmak çok ama çok büyük iş.

Geri