haklısın anıl bakalım 5 gibi gider dolanırım artık düzgün bir yer görürsemde otururum direk 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Haftaya beraberlik yetiyor mu?
Sakin ol kardes, ben sordum sadece yav.beraberlik yetse nolacak kendi evinde maç kazanamayan bir takımımız var...85. dk'da 2-0 önde oldugun maçta berabere kalıyorsan bunun hiçbir dünyada izahı yok...
melik beraberlikle galibiyetin puan açısından farkı olsada sonuç açısından hiç bir farkı olmadı(kazansak arada 2.5 puan olacaktı- berabere kaldık yarım puan kaldı) 2 durumdada deplasmanda yenilmememiz gerekiyordu yani sonuçta hala beraberlik bizim işimize geliyor.. Ha şunu diyorsan; kazansaydık moralli giderdik diye bence yanılıyorsun berabere kalmamız takımın civataları dahada sıkmasına ve olayı çok daha ciddiye almasına neden olacaktır. o nedenle hayırlı oldu... Benim asıl korkum şu: kadıköyde şampiyon olursak ve o hayvanlar sahaya inip bikaç tane galatasaray armalı insanı öldürürse! bunu kim nasıl açıklayacak? dijitürk benim param bikaç insanın hayatından çok daha önemlimi diyecek!!!
Sakin ol kardes, ben sordum sadece yav.![]()
Galiba taraftar arkadasimiz vefat etmis.Türk Telekom Arena´da BJK macini izliyen bir taraftar kalp kirizi gecirmis. Allah sifa versin. LIG TV anladin sen onu......![]()
Galiba taraftar arkadasimiz vefat etmis.![]()
beraberlik yetse nolacak kendi evinde maç kazanamayan bir takımımız var...85. dk'da 2-0 önde oldugun maçta berabere kalıyorsan bunun hiçbir dünyada izahı yok...
Bu yorum demogoji olmuyor mu peki?Aynı mı iki maçın şartları?adamlar 1-0 yenikken 1-2 maç kazanmasını biliyor biz dk. 80'den sonra 2-0 ı koruyamıyoruz...mümkünse şampiyon falan olmayalım...
Iyi sevindim.fossacimbom'dan alıntı,
Beşiktaş maçında rahatsızlanan arkadaşımızın vefat ettiği haberleri gerçeği yansıtmamaktadır. Durumu iyiye gidiyor, bilgilerinize..
kendi evinde kazanamayan bir takım demenin ne mantığı var ? beraberliğin yada galibiyetin bir farkı var mı ?
fossacimbom'dan alıntı,
Beşiktaş maçında rahatsızlanan arkadaşımızın vefat ettiği haberleri gerçeği yansıtmamaktadır. Durumu iyiye gidiyor, bilgilerinize..