Süper Final V. Hafta | Galatasaray - Beşiktaş

Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, Spor Toto Süper Final 5. hafta maçında Beşiktaş ile karşılaşacak. Türk Telekom Arena Ali Sami Yen Spor Kompleksi ’ndeki mücadele, 6 Mayıs 2012 Pazar akşamı, saat 19.00 ’dan itibaren Lig TV’den naklen yayınlanacak..

Maç: Galatasaray - Beşiktaş
Yer: Türk Telekom Arena Ali Sami Yen Spor Kompleksi
Tarih: 06.05.2012 Saat: 19.00
Yayın: Lig TV (Canlı)
İnternet: www.galatasaray.org



Üzerimizdeki ölü toprağını atma zamanı, hem takım olarakhem de taraftar olarak.
 
biz niye medyada fenere yatacak bjk diye yaygara koparmıyoruz anlamıyorum. kocaman şerrefsizler amacına ulaştı trabzon maçında :(
 
Bu maçı kazanıp son maça beraberlik avatajını taşımamız gerekir tabi bugünkü bjk fb maçının skorunada bağlı bu durum
 
fb bundan sonra maç kazanamaz inşaallah. Futbolun adaleti tecelli etmesse, ilahi adalet tecelli eder umarım. Bu maçı alıp kadıköye şampiyon gideriz umarım...
 
Elimde 2 adet Pegasus Üst (Blok 411) bileti var, Güney Üst ile takas etmek isteyen olursa özel mesaj yoluyla haberleşelim.
 
2 tane Pegasus bileti lazım, elinde fazla olan varsa ya da bulabilecek düzeyde olan varsa 0555 277 94 22'ye mesaj ya da forumdan öm atarsanız sevinirim.
 
PFDK görev başında! Fatih Terim'e 3 maç ceza verdiler.

Şu maçı kazanıp Trabzon'dan gelecek güzel haber, bütün hepsine kapak olacak pazar günü. Eğer adaleti insanlar dağıtamıyorsa, bu adalet sağlanacak er ya da geç!
 
Biz Bjk'yi yenersek şampiyon oluruz,ben fb'nin Trabzon'dan galip döneceğini sanmıyorum,biz hertürlü kadıköyde o kupayı alırız,bizim oyuncular şu girdikleri pozisyonların üçte birini en azından atsalar,biz fb'yi her stadta yeneriz. Şampiyon GALATASARAY…
 
bir yada iki adet 6. kategori biletine talibim.. elinde olupta gidemeyecek kişilerin özelden mesajlarını bekliyorum.. sürekli takipte olucam anında dönüş yapabilirim..
 
3 maç vermeseydiniz ya.Bi karar çıkartıp Fatih Terim'le sözleşmemizi feshetme zorunluluğu getirseydiniz.Çünkü hakeme hakaret eden ilk ve tek insan şuan Türk futbolunda.

Her şeyi kabullenebilirim.Maddeleri değiştirsinler,suçluları cezalandırmasınlar vs. vs.Ama Fatih Terim'i aşağı alma çabaları işin içine sokulmaya çalışılıyorsa o an yönetim çok çok sert tavırlar sergilemelidir.
 
Korcan sahada,Emre Belözoğlu sahada,Bülent Uygun kenarda,Mecnun Odyakmaz şeref tribününde,Fatih Terim tribünde.Türk futbolunun nasıl iğrenç,nasıl pespaye bir ortam olduğunun kanıtı.
 
Hazır mıyız beyler ?

Allah'ın izni ile hakettiğimiz şampiyonluğa 24 saatten az bir vakit kaldı. Buna tüm yüreğimle inanıyorum. Herkes pozitif düşünsün ve hareket etsin. Bizim bu pozitif havamız sahaya yansıyacaktır. Trabzondan iyi haberler gelecektir. Eğer Trabzonspor Arena'da bize karşı oynadığı gibi oynasın Fenerbahçe'yi eli boş gönderirler.

Yolumuz açık olsun..
 
Biz yeneriz Beşiktaş'ı zorda olsa ama Trabzon bu kadar baskı altında kalınca hep Fenerbahçe'ye yaradı,umarım yarın böyle olmaz..Arena'da şampiyonluğu kutlarız ve Kadıköy'de kupayı kaldırırız.
 
Bu maçta şampiyon olursak Kadıköy'de de kazanabiliriz. Ayrıca şampiyonluk Kadıköy'e kalırsa Fener bizi orda 3 maçtır yenemiyor. Yenemeyebiliriz ama ordan şampiyon çıkma olasılığımız çok yüksek.
 
beyler belki yeri değil kusura bakmayın ama bugünkü beşiktaş maçını taksimde izlemeyi düşünüyorum nevizadede rahat biramı yudumlayıp maçımı izliyebilceğim mekan var mı kız arkadaşlarımda olucak ondan olay çıkma olasılığı az olan bir yer olması çok önemli yanlış yerde yazdıysam tekrar kusura bakmayın teşekkürler.
 
beyler belki yeri değil kusura bakmayın ama bugünkü beşiktaş maçını taksimde izlemeyi düşünüyorum nevizadede rahat biramı yudumlayıp maçımı izliyebilceğim mekan var mı kız arkadaşlarımda olucak ondan olay çıkma olasılığı az olan bir yer olması çok önemli yanlış yerde yazdıysam tekrar kusura bakmayın teşekkürler.

Çağlar bence yer seçmeye yer bulamayacaksın.Boş bulduğun yere hemen otur kardeşim :)
 

Üst