Sürekli kitlenen mesajlar hk.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Saygıdeğer forum yöneticileri,

Ben açılan konuları kendi insiyatifinize göre kitlediğinizi gözlemliyorum. Artık dayanamayacağım bu haksızlığa..Ve sizi bu konuda eleştiriyorum. Öncelikle Onur bey size soruyorum önümüzdeki sezonun maçlarının farklı bir salonda oynama anketini kitlemişsiniz. Burası özgür bir forum değilmi? Öncelikle bu sezon diyerek kitlemenin anlamı nedir. Gerçekten daha öncede gözlemlemiştim bundan sonra da gözlemlediğim adaletsizliklerin hepsini tek tek yazacağım. Birbirine saygı duymak nerede kaldı? Tabiki bazı konular vardır kitlenir ama abartmayalım lütfen..

1- Erkek takımı başlığında ne işi var böyle bir konunun.
2- viewtopic.php?f=22&t=5658&start=165 bu başlıkta yazılan şeyi okuma zahmetine girmediniz mi.
3- Hangi insiyatifi kullanmamız gerekiyordu. Robot mu atayalım konuları gözden geçirmek için.
4- Bahsettiğinz başlığı göremedim ama nasıl bir istektir bu. Dere geçerken at değiştirilmez sonuçta. Değiştirince yaşanan olaylar aklımızda hala. Ayrıca öyle bir imkan olduğunuda zannetmiyorum. Kendi salonumuz olana kadar zulm çekmeye devam ne yazık ki. Ki ben direk olarak bu nedenle kilitlendiğini sanmıyorum. Dediğim gibi göremedim başlığı.
5- Burası özgür bir forum değil. İnsanların üye olurken belli kuralları kabul ettiği ve bu şekilde kalabalık forumlarda uyulması gereken ana kurallar dışında bu foruma özgü kuralların olduğu, her üyenin buna uymak zorunda olduğu bir forumdur.
6- Saygı duymak ? Onur Yavuzun peygamber sabrına ben kendi adıma hayranım. Bugüne kadar hepimiz bir yerde patlak verdik. Onur Bey daha saygı konusunda hiç çizgisini bozmadı. Kendisiyle Bey diye konuşuyoruz saygı olayından mecburen hatta.

Son olarak kimse olayı kişiselleştirmesin. 2. madde de belirttiğim gibi gerçekten bir durum varsa belirtin konuşalım. Haklıysanız gereği zaten yapılır. Bu sitenin yöneticileri zaten kendi bırakıyor yöneticiliği bir iki istisna haricinde. Kriz dönemi adminlikten oldum diye ağlayan görmedim ben daha. Malum çok yüksek maaş vermiyoruz yöneticilere :)

edit : sezonun geri kalanı değil seneye için başlık açılmış. eh çok normal yani kilitlenmesi. seneye şube belli değil daha ne salonu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...