• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

'Survivor Kızlar Erkekler'

Mert Göker' Alıntı:
1 Hafta içinde bunlar Merve´yi yerler. Yazık kıza zaten depresyonda, açlıktan ağlıyor 45 kilo kalmış.
Haftaya muhtemelen Oğuzhan´a güle güle diyeceğiz. :)

merve'yi kolay kolay yiyemezler..
son 4'e kesin kalacaktır.
ama sonrası zaten kısmet :)

Yarışmanın adı Survivor Kızlar-Erkekler olduğu için Acun bi kızı kesinlikle son 4e bir kız sokmalıydı oda Merve oldu.Mervenin eleneceğini sanmıyorum.Zaten son 4(kaç tane son 4 oldu bilmiyorum)belli.

Şu Oğuzhan elensinde bende rahatlıyayım. Yaw bir işin içine girdik tüyo verdik ne kötü bişiymiş. Programı bile seyreder oldum :)

İhsan, hayatımda gördüğüm en sahtekar adamsın !

Bu dört erkeğe(!) fiziksel şiddet uygulasan kimse birşey diyemez! :)

Ali Erdem Güntepe' Alıntı:
İhsan, hayatımda gördüğüm en sahtekar adamsın !
Şu an izleyemiyorum ne oldu? :)

Ertan'ın lumizinin kapıyı açan kıza bakışları neydi öle ya :D bide "how are you ? " dedi iyi güldüm orada :D

Şu kıza helal olsun valla. Farklı bir sempatim var Merve´ye. :)

İhsan ne yüzsüz adamsın

Son 4 gelmiyor muydu ya Türkiye'ye?

hehe fragmani gören oldumu, basinda merve sonundada aydin agliyo.

Aydın neden ağlıyordu acaba ya ? İnşallah ailesiyle ilgili kötü birşey olmamıştır çünkü babası hastaydı falan diyorlardı,inşallah kötü birşey yoktur.

Merve bitanesin, 3 karaktersizle sana başarılar. kazanamasanda geçen hafta ve bu akşam ihsan karaktersizine yaşattıkların için sana helal olsun. Adamda biraz karakter olur

Güzel oldu da bu bir kişi daha elenecek olayı işi bozdu :)

Ama Merve bunu da atlatır. Helal sana be kızım.

insan Merve'si değil ki.. dünkü oyunlar olduğu sürece düello'daki gibi o kızı yenmenin imkanı yok.. kan ter içinde bi taraf , merve'ye baktığın anda bitersin zaten hem mental hem fiziki açıdan.. buz gibi bi ifade yorulmamış 5 saat daha dururum bakışı haha.. aslanım bnm yürüyedursun o 3 dımbığı da göndersin aynı şekilde..

Doruk Ünlü' Alıntı:
Ben de şöyle bir bilgi vereyim ; 2.etaba 1 kız 4 erkek kalmış sadece kızın Merve olduğunu biliyorum.

İhsan kazanır umarım.Hakan favorim olsa da pek şans vermiyorum artık.

Sadece kaç kişinin finale kalacağını bilememişim :) Ama İhsan kazanır umarım lafımın arkasında değilim artık.Merve kazanır inşallah, en çok o hakediyo.

Geri