• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

'Survivor Kızlar Erkekler'

Survivor'u hakeden tek isim var oda Emin.

Yalan yok,dolan yok,dürüst,sözünün eri,kimseyi satmaz :) :) :)

Ya Hakan ya da Seda gidecek gibi.

Emin son dakika yorumu:Hakanın bir kanadını kırdım,öbür kanadını düzelteceğim. :) :)

Bence Hakanı yolladılar gibime geliyor üzülerekte olsa bunu söylüyorum.

Emin Merveye atıyor gördük onu 2 oy gitti Hakanlar 3 kişi(Seda,Merve,Hakan).Hakan Emine göre atcaklarını söyleyip karamsar olanlarla beraber düelloya kalmak istiyordu.Emin Merveye atarak herşeyi altüst etti Hakanlar Merveye atamaz Hakanla Seda atsa Merve kendine atamaz:)

Tek umudu Hakanın karamsarlardan(İhsan,Kemal,Başak) bu üçlüden ona gelmicek oylardır.

ulAn kemal ne kol kanatmış be mübarek.

Dizilerdeki başrol oyuncuları nasıl 9 canlıysa Hakanda aynen öyle adam bir elenmedi gitti. Survivor yarışmalıktan çıktı Dallasa döndü :)

Bu Seda neymiş ya :)

Acun resmen ağlıycaktı ,resmen yalvarıyor lütfen Hakan'ı yazmayın bakın Reytingler düşecek :) :)

Ve Hakan yavaş yavaş gidiyor.

Hakan gitti.,sivil hayatta başarılar,Emin abisini unutmasın asla :)

üff olmadı bu. izlemem dahada

Spoiler'lerin altüst olduğu an :P :P :P

Sercan Karabıçak' Alıntı:
Aynen :)
Hakikaten Sürpriz oldu bu :) Buraya kadar Hakan Bey ;)

Sercan Karabıçak' Alıntı:
Bu hafta Hakan'ın eleneceğini de bu sitede bir kişiye söylemiştim.:) Bir oynama olduğu kesin neden nasıl bilmiyorum.

Bence konuyu kilitleyelim :)

Meşalesi sönerken bile başı dik onurlu gururlu helal olsun Galatasarayli olmak böyle bir şey kendini her yerde belli ediyor :)

Dipnot:Acaba Aşkı Memnu kadar izlenmiş midir ?

Yürübe Sühan abi,helal sana bu yollar,Acun medyada ortaklığın olduğunu düşünüyorum :) :)

Erdal Can İçelli' Alıntı:
Bence konuyu kilitleyelim :)

Meşalesi sönerken bile başı dik onurlu gururlu helal olsun Galatasarayli olmak böyle bir şey kendini her yerde belli ediyor :)

Dipnot:Acaba Aşkı Memnu kadar izlenmiş midir ?
Bencede kapansın.Galatasaraylı gibi yenildi Hakan

Hakan gitti... Ben de daha izlemem bu yarışmayı.Çok affedersiniz orasını burasını yayıp 7 24 yatan adam orda kalırken , yarışmanın en sağlam en çok hak eden adamı gidiyosa zaten bu yarışma izlenmez.Madem Hakan'ın gitmesini istemiyolardı sonlarda düzelmişti,delikanlı gibi onla finale kalmak isterlerdi o zaman kendileri delikanlı olup Hakan'ın tarafına geçselerdi.

Neyse ne kadar bileğine güvenmeyen adam varsa rahatlamıştır şimdi.

Burak Barut' Alıntı:
ulAn kemal ne kol kanatmış be mübarek.

Antika Metinle aşk yaşıyor sanarsın valla ulan adamın sevgilisini elediniz be kendisinide yolladınız.Ben artık izlemiyorum Survivorı erkek diye geçinenlerle kumda yuvarlanın artık.

Türkiye Emin Sefer gibi bir gerçekle yüzleşti,bu adada. :) :)

Geri