Sevgili Onur,... Calderon'u oynattığımız için üzüldüğünü tahmin ettiğim Serdar abimle,Kurtuluş abimle,Savaş abimle,Çiğdem ablamla,Furkan Çolak'la,Volkan'la yapacağım.Ne Fenerbahçelilerin velilerine ne de Fenerbahçelilerin çoğuna en ufak açıklamada bulunmama gerek yok zira onlar Aziz Yıldırım konusunda vicdan muhasebesi yapamadılar,küçücük kızlarının zihinlerini kirlettiler.
Çocuklarına Aziz Yıldırım tişörtlerini giydiriyorlarsa orada efendi efendi oturacaklar,laga luga yapmayacaklar.Akşam daha uzun yazabilirim,zira bahsi geçen veliye fazlasıyla sinirlendim.PAO-CSKA maçı zehir oldu bana.
Ben vicdan muhasebesi yapacağım.Calderon'u oynattığımız için üzüldüğünü tahmin ettiğim Serdar abimle,Kurtuluş abimle,Savaş abimle,Çiğdem ablamla,Furkan Çolak'la,Volkan'la yapacağım.Ne Fenerbahçelilerin velilerine ne de Fenerbahçelilerin çoğuna en ufak açıklamada bulunmama gerek yok zira onlar Aziz Yıldırım konusunda vicdan muhasebesi yapamadılar,küçücük kızlarının zihinlerini kirlettiler.
Çocuklarına Aziz Yıldırım tişörtlerini giydiriyorlarsa orada efendi efendi oturacaklar,laga luga yapmayacaklar.Akşam daha uzun yazabilirim,zira bahsi geçen veliye fazlasıyla sinirlendim.PAO-CSKA maçı zehir oldu bana.
Sevgili Kardeşim,Sana katılmıyorum Savaş kardeş,eğer bu takımla ilgili birileri eleştirilecekse,yada hesap sorulacaksa başta yönetim,şube sorumluları ve bazı oyuncular önce gelir,bence eleştirilecek enson kişi Nesiç'tir,bir takımda yılların deneyimi denilen oyuncular çıkıpta fb'nin genç takımıyla başa baş oynuyorsa ve antrenörde takımın yıldızını oyuna alıyorsa,bundan öncelikle o oyuncular,sonrada onlarıda bizim takımımıza getiren yöneticiler utansın,Orkun Bey şunu çıkıp bir açıklarsa çok sevinirim,bu takıma ocak ayında güç kazansın diye Miletiç diye bir oyuncumu transfer edilir,birde Sarıyer'den yani ikinci ligden,bravo diyorum zaten bu transfer başarısını anca bizim yöneticiler başarır zaten,Natali,Deniz,Aslı'nın bu takında ne işi var,birde sormak istiyorum en son Ezc,Vtt ve fb'den birini ne zaman yendik(genç takımını değil ama),yada şöyle sorulabilir ne zaman yeneceğiz,Takıma Calderon ve Lo bianco'yu alıyorsun ve yanlarına aldığın türk oyunculara bak,federasyonun saçma sapan 2+1 kuralını onaylıyorsun,ses çıkarmıyorsun,bunu bize ne faydası varsa,aynı şey bayan baskettede oldu,bizim takım sanki en iyi yerliler bizdeymiş gibi voleybolda 2+1,basketbolda 2+2'yi destekledi,bunu acaba hangi akla hizmet yaptılar,her sene ligin en iyi dördüncü takımı olmaktan bıktım artık,tutturmuşlar bir üçsenelik plan diye,Galatasaray istediği her oyuncuyu alabilmeli,ve bu voleybolda çok büyük paralar döne bir spor değil,gidersin neyse bonservisi verirsin alırsın,sanki zor birşeymiş gibi,ben sıkıldım bu erkek ve bayan voleyboldaki sıradan transferlerden…
ben yaşınızı bilmiyordum,Savaş abi,ama sonuçta benim yazdığım yazıdada anlatmak istediğim,Nesiç'e gelene kadar çok kişi olduğu,benim Calderon'un oyuna girmesiyle ilgili düşüncem hala aynı,Nesiç değil,fb'nin genç takımını ezemeyen oyuncular ve onları bu kulübe alanlar utansın.Ayrıca benim içinde yaş problem değil,yaşınızı bilseydim abi diye yazardım,ben iyibir Galatasaray'lı ve iyi bir sporsever olarak,bizim voleybol şube sorumlularının,şampiyonluk için hiçbirşey yapmadığını düşünüyorum…
Saygılarla Savaş Abi