Tunç Akyürek' Alıntı:
Lebron'un 1972 den beri Şampiyon olamayan,1999'dan beri final yüzü göremeyen ve son 9 yılı kaybeden damgası yiyerek geçiren,P.Ewing harici hiçbir zaman bir süperstarı olmayan ,Abd'nin en büyük metropolünün takımına gelir.Çünkü oda biliyorki Knicks'de kazanacağı 1 şampiyonluk,Cavs'daki 5 şampiyonluğa bedel.Knicks onu efsane değil ölümsüz yapar ve tarihdeki tüm o kötü anılar ( Jordan ve R.Miller'ın yaptıkları unutulur)
- Lebron'un dediği gibi 01.06.2010 büyük gün olacak ve sadece 3 ay kaldı
Tunç abi selamlar.
Öncelikle bu son cümlenin altını çizerek katılıyorum söylediklerinize,kesinlikle doğru. Her oyuncu hatırlanmak,ölümsüz olmak ister. Fakat; new york'ta eğer olacaksa birisi efsane,bu ismin ben t-mac olmasını isterim. O yüzden new york'a gelmesi taraftarı değilim, o yüzden t-mac bu sezon sonuna kadar istatistiğini ne kadar yüksekte tutarsa o kadar iyidir. Bende 27,5,5 civarında istatistik tutturur diye düşünüyorum.
joe johnson,c.bosh,m.gasol bu 3'lü gelse bu takım final yapar.
o zaman kadroya bak sen
pg-eddie house,t,douglas,rodrugiez,duhon
sg- joe jonhson, t-mac, jr giddens
sf- w.chandler,d.gallinari, b.walker
pf-c.bosh,al harrington,j.bender
c-david lee,m.gasol,e.curry
güçlü bir kadro oluşturmak mümkün bu şekilde,umarım bu 3'lü transferi gerçekleşir,t-mac'te takımda kalır.
merak ettiğim bir husus d'antoni neden e.curry'i ve t.douglas'ı oynatmıyor ?
bu gece 2.30'da bucks ile maçımız var izlemek isteyen olursa ilerleyen saatlerde link verebilirim.