• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Tahmin Yarışması-Sohbet-

bende 8/7 yaptım aslında böyle durumlarda objektif olucaksın ama renkler çekiyor insan :P

Bende birtek Fenerbahçe'den yattım.Herhalde tahminler verilirken Galatasaray'a vermedim diye dışlanacam herhalde herkes Galatasaray'a vermiş :)

8/6 yaptım idare eder :P

bize fenerden ne zaman hayır geldiki şimdi gelsin bida fenere falan oynamıcam yaa ne zaman yener desem yeniliyorr tabi iyide oluyo aslında

Boşversene Mehmet fb yenilsinde gerisi önemli değil bence. :P

Tabi FB'nin yenilmesi daha mübahdır :)

haftaya efese oynarım kesin bu sefer fb kazanır ama kazanması iyi olcak ben hala 1cilik şansımız olduğunu düşünüyorum

efes yine parçalar onları...
şöyle düşünüyorum artık efes en ciddi rakibi olarak kesin bizi düşünüyordur...

arkadaşlar telekom da bajramovij yok herhalde ona göre oynayın.....

Bu arada Alperen ikinciliğide kaptırmış :)

TT ye güvenmek istiyorum,galip gelirlerse neredeyse herkesin 3 puan önüne geçeceğim Mehmet... :)

Haydi hayırlısı :).Bende sonradan tahminlerimi yazmaya başladım yoksa şu ana kadar sadece çok az maç kaçırdım.Artık tahmin ede ede yükseleceğiz :)

Şu Zadar Telekom u bi yense Murat abiden liderliği devralıyorum demektir. :)

alperen acı gerçek telekom fark bile yiyebilir maleseff

Telekom da bir yense ben de ikinciliği geri alıyorum Hüseyin... : )

Mehmet emin olma o kadar... :)

Bende tercihimi Telekom'dan yana kullandım. Telekom'un kazanmasını istediğim için duygusal davrandım diyelim buna.. :)

zadar bugün telekom'u ezer 8)

Ben 5 puna garanti gözeyle bakıyorum. 8) Nede olsa biz bu akşam Kyiv'i yeneceğiz. Cska maçına yorum yapmaya bile gerek yok zaten. 8)

Bende Galatasaray rahat kazanır,CSKA yener,Telekom'a kalırdık diyordum ama olmadı.Umudum Telekom'du herkez Zadar'a oynadı bende Telekom'a oynayıp puan bakımından avantaj sağlıyayım dedim ama olmadı.Galatasaray yenildi,Telekom yenildi.Şimdi inadına Fenerbahçe'de yener :)

Bu hafta Mutlu Akü Selçuk bana kazandıracak,buna inanıyorum... Yüzde yetmiş beş falan ksk dese de bu maçı alacağız,yalnız takımımızın çok önemli bir eksiği var galiba... :)

Boğazındaki problemden dolayı anonsları yapması riskli olan Alperen'in yerini alabilme şansının düşük olduğu,mikrofonu alabilse dahi yüzde yüz performans ortaya koyamayacağı öğrenildi... :P

Geri