• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Tahmin Yarışması-Sohbet-

Bu arada bir ricam olacak,lütfen duyuru panosu takip edilsin. Kimi arkadaşlar orada yazılanlardan haberdar olamıyorlar takip etmedikleri için o kısmı.Lütfen,lütfen lütfen diyelim...

tühya bjk maçına oynamayı unutmusum:(

Okan Alaşalvaroğlu' Alıntı:
tühya bjk maçına oynamayı unutmusum:(

Bir üstteki mesajda yazılanları bi yerine getir lütfen Okan...

Tüh bee liderlik gitmiş.Banvit yaktın beni... :)

Hüseyin Karaçil' Alıntı:
Tüh bee liderlik gitmiş.Banvit yaktın beni... :)

Sorma Hüseyin,hem Banvit hem de oynamayı unuttuğum maç yaktı beni de... :)

6 basamak birden çıkmışım:)

duyuru panosuna yazamadığım için buraya yazıyorum önemli değil alperen her zaman ama bu aralar yazılılar başladığı için pek giremiyorum ama girdiğimde hemen

Bayan takımımıza cafe crown sponsor değil. Bayan takımını desteklemek için ismini doğru bilmek lazım önce. Yakında Tekerlekli Sandalye Cafe Crown yazıcaz buraya...

Eren Aydın' Alıntı:
Bayan takımımıza cafe crown sponsor değil. Bayan takımını desteklemek için ismini doğru bilmek lazım önce. Yakında Tekerlekli Sandalye Cafe Crown yazıcaz buraya...
Valla çok haklısın Eren.. Meğer ne kadar meraklıymışız Cafe Crown'a..

Alperen puan durumunu ne zaman güncelleyeceksin kardeşim ? =)

Tugay Aktepe' Alıntı:
Alperen puan durumunu ne zaman güncelleyeceksin kardeşim ? =)

Tugay Abi şu saat oldu,bilgisayar labaratuvarında bilgisayar öğretmenimle birlikte projemin afişini bitirdik,şimdi broşüre başlamadan önce dedim iki dakika dinleneyim öyle gelebildim. Çok yoğunum,biliyorum bahane değil ama kusuruma bakmayın.

Yarın yine ben kendim halledemem de birilerine ricada bulunurum yaparlar,açıklanır İnşallah...

Dynamo elenmis :shock:

Salih GOZMEN' Alıntı:
Dynamo elenmis :shock:
Partizan'ın Eurocup'daki benzeri Hemofarm idi. Onlarda aynı model ile yola çıktılar ve beklenmedik şekilde yarı finale çıktılar. Helal olsun gerçekten...

Bu hafta 26.Hafta oynanacak27.Hafta değil :P

Kafanın K'sı yok be Mustafa... :)

Tahminleri kaçırdığım için üzülecektim ama sonuçlara bakınca üzülmeye gerek yok yani =)

Bende cumanınkileri kaçırdım.Artık sağlık olsun :)

Mehmet Yıldırım' Alıntı:
Bende cumanınkileri kaçırdım.Artık sağlık olsun :)
herkes bilemedi fazla kaybın yok:)

Aslında doğru söylüyorsun Okan :).Bende olsam TT ve FB'ye verirdim tahminlerimi :)

Puan durumu ne zaman güncellenecek acaba ? Gerçi bu hafta hepimiz çuvalladık sayılır ama olsun.. :)

Geri