• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Tahmin Yarışması-Sohbet-

valla ERDEMcim benim azda olsa küçük bir şansım var onu da yok etmek istemiyorum :) :)

Veyselllllll,

-5 geliyor kardeşim, Erdem'in zaten ahı gitmiş vahı kalmış ona bakma... :)

bu bir tehdit mi bana mı öyle geliyor :)

Veysel Kaya' Alıntı:
bu bir tehdit mi bana mı öyle geliyor :)
Valla bilemeyeceğim, yöneticiliği Dedehayır'dan öğrendim... :P

Alperen Kaplan' Alıntı:
[quote="Veysel Kaya":1yl4010e]bu bir tehdit mi bana mı öyle geliyor :)
Valla bilemeyeceğim, yöneticiliği Dedehayır'dan öğrendim... :P[/quote:1yl4010e]

hımm tehditmiş peki sormazlar mı adama nerden-5 kardeşim

Yöneticiye hakaretten... :)

Yöneticiye kızarsam puanımı siler demen yöneticiye karşı büyük bir hakaret Veysel... =)

Alperen Kaplan' Alıntı:
Yöneticiye kızarsam puanımı siler demen yöneticiye karşı büyük bir hakaret Veysel... =)

madem öyle

alperen istifa
alperen istifa

şimdi de milleti galeyana getirmekten ömür boyu tahminlerden men :)

Veysel Kaya' Alıntı:
[quote="Alperen Kaplan":h67s8icx]Yöneticiye kızarsam puanımı siler demen yöneticiye karşı büyük bir hakaret Veysel... =)

madem öyle

alperen istifa
alperen istifa

şimdi de milleti galeyana getirmekten ömür boyu tahminlerden men :)[/quote:h67s8icx]

Birşey yapamaz Veysel devam . :P :P

alperen yaa hani koskoca finaller başlıyor tahmin falan yok mu büyük tahminler bekliyorum bol puanlı falan :)

Alperen kardeşim ;

Yarışmanın ne zaman biteceğine dair kesin bir tarih verirsen memnun olurum kendi adıma...

Teşekkürler.

TBL Finalleri ve NBA Finalleri bittiği anda yarışma bitecektir.

Fİnal serisi ile ilgili tahminler olmayacak mı

2. olmam durumunda TBL Katoloğu yerine GsBasket atkısı talep ediyorum...
İlgililere duyurulur. :)

GSBASKET atkısı kalmış mı ben sorarım abi, ona göre bakarız. Hem sen hele bir ikinci ol da... :)

Alperen Kaplan' Alıntı:
GSBASKET atkısı kalmış mı ben sorarım abi, ona göre bakarız. Hem sen hele bir ikinci ol da... :)

Vardır Alperencim, sen halledersin, biliyorum. Tabi öncelik benim derece yapmamda... :)

Varsa dereceye gerek yok abi, hediye ederim sana bir tane ayıp ediyorsun... :)

Kafalarda soru işareti olmasın diye son tahminlere katılmadım. Buna rağmen derecede kalırsamda feragat ediyorum şimdiden ödülden.

Önce Murat Abi'ye teessüflerimi iletiyorum. :)

Sonra da tahmin sonuçlarını hesaplamaya yarın itibariyle başlayacağım. Bana yardımcı edecek kişiler olursa hayır demem tabii ki... :)

Geri