volkancım ben yorumumu yukarıda yaptım.. eser bana katılmıyor ama acilen dalembertten ve yıllık ortalama 10 milyon usd aldığı kontratından kurtulmalıyız..bir pota altı yedeği için çok pahalı ve istikrarsız.. yok koşan uzunmuş da, hareketliymiş de.. koşmak istiyorsa atletizm yapsın. bence hemen gönderilmeli ama böyle bir şey olur mu dersen bence sıfır ihtimal.. olmaz..kontratının son 2 senesine giren andre miller dan daha fazla faydalanmamız lazım.. yani 2001 de final oynadığımız seneki Mutombo dan sonra ilk kez içeride adam gibi , yer kaplayan, istediği zaman herkesi savunabilecek bir uzun yakaladık.. değerlendirmeliyiz.. umarım iguodala kontraı aldı- yattı olayına girmez.. thaddeous young dan da artık çıkış bekliyoruz.. bu sene doğuyu ilk 5 te bitirmemiz lazım..
bir de 5 yıllık 82 elton brand için çok para diyorlar.. valla andrew bogut un 5 yıllık 72 aldığı bir ligde, brand 5 yıllık 100 alsa çok değil.. bu bogut u , bargnani yi 1. sıradan seçen GM ler düşünsün..
ayrıca sixers ın hamleleri daha bitmedi.. mutlaka bir saf şutör alacağız.. GM öyle diyor.. ligin en az üçlük atan ve sokan takımıyız.. korver gittikten sonra kimse kalmadı.. ıgoudala ve miller hiç de iyi şutör sayılmazlar.. şut tehdidi lazım.. şöyle ortalama bir paraya oynayacak.. jason kapono tipli biri lazım. bakalım bulabilecek miyiz..