Takım ve Oyuncu Arayanlar için Oyuncu Havuzu

Oynamak isteyip de takım kuramayacak durumda olanlar buraya yazarsa belki takımlarında eksik olanlarla iletişime geçebilirler.

Takımı olmayanlara kolaylık olsun diye bir şablon oluşturuyorum. Böyle bir şey yazarsanız istek olabilir.

Ad: Kerem Seçer
Yaş: 28
Boy: 182
Kilo: 91,3
Özellikler: Savunma (5/10) Ribaund (5/10) Dış şut (6/10) Orta mesafe (5/10) Penetre/Turnike (4/10) veya kısaca kendilerini ve oyunlarını tanıtabilirler. (Örnektir, gerçekleri yansıtmaz, çoğaltılabilir.)
 
Oynamak isteyip de takım kuramayacak durumda olanlar buraya yazarsa belki takımlarında eksik olanlarla iletişime geçebilirler.

Kerem güzel noktaya değinmiş. MEsela ben takım kuramam gibi duruyor ama kurmakisteyenolursa takımında oynarım. Tüm takım sahiplerini Ümraniye'ye bekliyorum. Lebron James den bir eksiğim yok sonuçta :)
 
4. Oyuncu arayan takımlar varsa bana ulaşabilirler .Ama uyarıyım 2010'dan beri elime basketbol topu değmiş değil...
 
İş durumu belirsiz olduğu için 4. adam konumundayım şu anda, eleman arayanlar varsa dönüş yapsın :)

boy: 1.76
kilo: önemli değil :D :D

savunma 8
hücum 9
ribo 3
dış şut 7
iç şut 7
penetre ;)
 
Yaş: 21
Boy: 180
Kilo: 60

Savunma (6/10)
Ribaund (6/10)
Dış şut (4/10)
Orta mesafe (7/10)
Penetre/Turnike (8/10)


Takım çıkarma durumum malesef yok. Kendine basketbolda güvenen birisiyim. Şu an tek eksik noktam kondisyon. Bunu aştığım takdirde kafa tutamacağım kimse yok.
 
Takım kurmak isteyen olursa veya kurulan takımda eksik olursa ben de bu güzel organizasyonda bulunmak isterim.

Boy:180
Kilo:70-75

Oyun görüşüm gayet iyidir. Top hakimiyetinde vasatım. Orta mesafe şutlarında iyiyimdir. Serbest atışlarda yüzdeli atarım. Dış şut konusunda iddaalı değilim tam olarak çünkü çok dengesiz bir dış şut performansım var. Oynadığımız maçlarda bazen 5 te 5 atıyorum bazen 10 da 1 falan. Ribaund sezgim iyidir ve ribaund alanını en azından karıştırabilen biriyim. Penetre sonrası boş şutu bulmayı veya hareketli oyuncuları topla buluşturmayı ayrıca uzunları beslemeyi-ikili oyunlar oynamayı severim-beceririm. Post hücumum vasat ama çok kalıp farkı olmadıkça savunmam iyidir. Ve basketbol anlayışım: "Savunma ve Mücadele" üstüne kuruludur. Takım arkadaşlarımın da savunmada gayretini görürsem sahada sonuna kadar sert savunma yapmaya çalışırım. Bazı anlarda kötü oynayabilirim ama asla mücadele etmeyi bırakmam. Genel profilim bu. Takımında bana yer vermek isteyenlerin olmasını ve bu organizasyonda bulunmayı diliyorum.

Bu arada bende solağım.
 
Çok uzun süredir foruma girmiyordum ama turnuvayı görünce dayanamadım açıkçası.Sınav haftam öncesi olacak ama 2-3 saatimi ayırabilirim sanırım, tabi eğer talibim çıkarsa :)

Boy:187
Yaş:16
Eşleşmemde çok ciddi bir size ya da hız farkı olmadıkça sıkıntı yaşamayacağımı düşünüyorum, ikili oyunları severim.Şutuma güvenirim.Her mesafeden az çok sayı üretebilirim.Çok atletik olduğumu söyleyemem ama mücadeleci ve atletiğimdir.Hem takımı oynatıp hem de skor yapabilirim kısacası.5 senelik bir altyapı geçmişim var ama maalesef yaşadığım sakatlıktan sonra bıraktım.Yine de eski formuma yaklaştım diyebilirim son dönemde.

Ekibimin çok da önemi yok benim için basketbol oynayalım yeter, kadrosuna oyuncu arayan varsa iletişime geçebilir.
 
boy 1.82
kilo 79
SOLAĞIM lise ve üniversite'de yarı profesyonel basketbol deneyimim var üni son sınıf oldugum için bu sene herangi bir takımda yer almıyorum ama günlük 70dk fitness idmanları devam ettigi için kondisyonum fazlasıyla yerinde :) basketbol oynadıgım arkadaşlarımın çogu galatasaraylı olmadıgı için kendi takımımı malesef çıkaramıyorum ama iddialı olabilecek her takıma dahil olabilirim...
 
Kerem güzel noktaya değinmiş. MEsela ben takım kuramam gibi duruyor ama kurmakisteyenolursa takımında oynarım. Tüm takım sahiplerini Ümraniye'ye bekliyorum. Lebron James den bir eksiğim yok sonuçta :)

Dostum ben de Ümraniye'de oturuyorum. Takım bulmadıysan henüz beraber takım yapıp çalışabiliriz biraz.

Boy 1.75
Kilo 92 (Ağırlığa bakmayın, yavaş değilim)
Yaş: Yarın 30 oluyorum :(

Dış şutum çok iyiydi. 3-4 yıl önce düzenli oynadığım arkadaşlar bana Kapono diyorlardı ancak onun dışında pek bir artım yok, elimden geleni yaparım yine de. Isınınca tekrar aynı seviyeye geleceğimi tahmin ediyorum. Tekliflere açığım.
 
Arkadaşlar iddialı takım kurmak istiyorsanız Aykun u hemen kapın... Adnan Sezgin gibi turnuva falan başlasın demeyin hemen kapın. 2010 da aynı takımda beraber oynamışlığımız var. Ben oynamama rağmen bizim takım kazanmıştı...
 
Yavaş yavaş birbirinizle irtibata geçin arkadaşlar. 3-4 takımlık adam çıktı buradan da.
 
Boy: 1.97
Yaş : 23 (16 mayısta)
Kilo : 87

8 sene içlerinde ülker ve efesin de bulundugu altyapı takımlarında görev aldım ve yıldız milli takımda oynadım..pozisyonum o dönemde 1-2-3 numaralardı ama turnuva yapısı düşünülünce içeride de oynayabilirim..ilgilenen arkadaşlar olursa mesaj atsın lütfen, turnuvanın bir parçası olmak isterim..Ayrıca hala düzenli olarak antreman yapıp basketbol oynuyorum..

Saygılar
 
Görünüşe göre herkes teklif bekliyor, ben takım kuruyorum diyen yok. Ben katılmayı çok istiyordum ama aynı tarihte bizim şirketin pikniği varmış, ona gitmek zorundayım. Gelebilseydim bazı arkadaşlara teklif yapacaktım.
 
Eğer para sıkıntısını aşabilirsem takım kurmayı çok istiyorum ama biraz daha beklemem lazım. Şartlar bazen bazı şeyleri zorlayabiliyor malesef.
 

Üst