Takımda en çok sözleşme yapılmasını istediğiniz oyuncu?

Erdemirsin sen bizim canımız!

Antalyam benim biricik sevgilim!

Selçuk Selçukkkkk:)
 
Ben 2 yabancı oyuncunun kemik olarak kalmasından yanayım onlarda şu an için Atkins ve Graves'tir benim için.

Artık her sene yabancıları sil baştan kurmakla bir yere varamayız diye düşünüyorum.
Gurovic için şu anda hiç sözleşme uzatılması gibi bir isteğim yok.
Milo eğer bizde kalmak isterse ki keşke istese onuda elde tutmakta fayda var.

Yerli oyuncularımızdan Hüseyin,Cemal,Tufan,Cüneyt takımda tutulmalı.
 
Galatasaray basketbolunu takip etmeye başladım başlayalı sözleşmesi yenilenen bir yabancı oyuncu görmedim.O yüzden bu sezonki yabancılarımzın hepsinin sezon sonunda gideceğini düşünüyorum.Yerlilerden hüseyin,cemal ve tufan ile sözleşme yenilense iyi olur.
 
Kesinlikle Graves boyle bı oyuncuyu kesınlıkle elde tutmalıyız,iki sene üst üste oynayan yabancı olmuyo Galatasarayda genelde basarılıda olsa yollanıyo bu bence cok yanlış.Örnek gecen senekı takımda en azından Owens su an kadroda olsa iyi olmazmıyıdı?Dedehayır baba parasıyla yalancı borsacı olmaya benzemeyo pek takım yonetmek öyle değilmi?Tek çürük halka sen kaldın sende gittinmi Galatasarayınj o zaman onu açık bence....
 
Graves mutlaka bu takımda kalmalı.2-3 yıllık bir kontrat hem oyuncunun takıma olan aidat hissini arttırır hemde çok daha yürekten oynar.

Mıloyeviç'inde bu takımda kalması gelen oyunculardan biri olduğunu düşünüyorum.Umarım onunlada anlaşma yapılır.

Yerli oyuncu konusunda Hüseyin,Cüneyt,Cemal Nalga ve Tufan dışında hiçbir oyuncunun kalmasını istemem.Özellikle Hüseyin'in mutlaka iyi bir sözleşmeyle ödüllendirilmesi gerekir.
 
Hüseyin daha da yaşlanacak.Kaç sene daha takımı taşır bilinmez.Milojeviç dışındakiler benim için kalabilir ya da gidebilir.Ancak o mutlaka kalmalı.
 

Üst