Takımımıza Mektup

Dediğin deplasmanların hangisine geldin de kendinde bunu yazma yetkisi görebiliyorsun hayret doğrusu.

Neyse . .

Hepimiz üzerimize düşeni yapıcaz,bugüne kadar layıkıyla yapanları tenzih ederek söylüyorum bunu.
 
Herkes birbirini sucluyor işte.Karsıt görüsler hakim herkeste.Ama artık bir çözüm yolu gerekiyor öyle veya böyle adımlar atılması lazım.Tartıs tartıs nereye kadar.O suçlu bu suçlu,bizde biliyoruz kimin nerede yanlış yaptıgını.1 senedir konular acılıyor konular kapatılıyor.İnanmıyorum da takımın bu forumu takip ettigine yada işine geldiklerini dikkate alıyorlar.Bence bosuna birbirimizi yemeyelim.Aynı tas aynı hamam yine üzülen hep biz olacagız.
 
ne diyebilirim bilmiyorum acıkca söyleyebilirim basketbolu 1.5 sene önceye kadar bilmiyordum daha dogrusu bir basketbol şubemiz oldugunu bir transfer haberinden sonra (GALATASARAY MEHMET OKURUN TAKIMINDAN NBA PATENTLİ DEE BROWN İLE ANLAŞTI)basketbola olan ilgim arttı.şunu acık yüreklilikle söyleyebilirim cumartesi mac oldugu zaman işyerine telefon edip bugun rahatsızım diye yalan söyleyip maclara gittigim olmustur.birgün asvel basketle yapılan ayhan şahenkteki maca iş arasında kahveye gidip izlerken robert hite in muhteşem smacıyla coşup bundan sonra benim için birinci öncelik futboldan önce basketboldur diye içimden gecirmişliğim günleri dün gibi hatırlıyorum
ŞİMDİ BU İÇİMDEKİ BASKETBOL SEVGİSİNİ EL BİRLİĞİ İLE SOGUTANLARI TEBRİK EDİYORUM
 
Yahu sanki salonlar dolup taşıyorda Türkiye'de, taraftarımız bundan geri kalıyor.

Galatasaray armasını taşıyan, formasını giyen hakkını vermek mecburiyetinde. Açıklama yapmak hatta hesap sormak için taraftar kotası varda bizmi bilmiyoruz?
 
Murat İNAL' Alıntı:
Galatasaray?
Taraftar?
Takım?
Basketbol?

Ne bekliyorsunuz merak ediyorum. Geçiniz. Müstahak.
Çok haklısın Murat , kendi doğrularını kabul edip kulağını dışarı kapatan herkes için müstahaktır. Bundan sonra yapılması gerekenler belliyken ve bunun yanında hiç birşey yapmadan söz söyleyenler içinde müstahaktır.
 
Şu şubeyi biraz takip eden bilen biri bu senenin daha başlamadan bittiğini biliyordu ve gereken şekilde söyledi.
Ama ışığı gören kovaladığı için yapacak bir şey yok.
Galatasaray mı kaldı.
Galatasaray Cafe Crown için çarpıyor kalpler...
 
Bizim Galatasaray için çarpıyor kalplerimiz , Cafe Crown kim oluyor ? Bizi Cafe Crown'a teslim edenler eninde sonunda hesabını vereceklerdir. Sponsorsuz bir branş bu zamanda çok zor ama herşeyde sponsor olmamalı.Herkes yerini ve duruşunu bilmeli , bunu sağlayamayanlarda şimdiden istifasını vermelidir.
 
Kimse kimsenin Galatasaraylılığını sorgulamasın artık. Gidilen deplasman sayısı da takımı sevmenin ve tutmanın şartı değil...

Bazı gerçekler var elbette. Takım çok isteksiz. Sorumlu kişi Ahmet Dedehayır hesap vermeli.

Kadro seçimi doğru mu? Murat Hocayla devam kararı doğru mu? Eğer doğruysa neden bu kadar bekletildi? Zizic kalıyor mu, gidiyor mu? Euro Cup'dan elenmemizin faturası kime çıkartılmalı? Çok sakat mı var bize mi öyle geliyor? Kombineler konusunda neden ses çıkmıyor, parasını verdiğimiz yerler kapalı? Pembe koltuklar açılmıyor?

Diyelim her takım kaza yapar, Euro Cup'dan elendik peki basketbolda esamesi okunmayan bir ülkenin takımına acizleri oynayarak 30 fark yemek ne demek? Keşke Altay, Teoman, Cemal sürekli oynasaydı da farkı yiyen onlar olsaydı...
İsim olarak en iyi isimler var. Levent Topsakal'ın ücreti başta çok gelmedi mi kimseye? Halil Üner ismi bile telaffuz ediliyor. Koçla tamam mı devam mı?

İyi niyetinden ve beyefendiliğinden dolayı sevilen, oynadığı dönemlerde başarıdan başarıya koşmasa da Galatasaraylılık duruşuna yakışan Mert Uyguç'u tanımayan istatikçi mi zanneder menajer mi?

Burada tek bir konu olmadığına göre genel idarede bir yanlışlık var. Sorumlusu Ahmet Dedehayır en azından bir ikisine açıklık getirse.
 
Murat İNAL' Alıntı:
Şu şubeyi biraz takip eden bilen biri bu senenin daha başlamadan bittiğini biliyordu ve gereken şekilde söyledi.
Ama ışığı gören kovaladığı için yapacak bir şey yok.
Galatasaray mı kaldı.
Galatasaray Cafe Crown için çarpıyor kalpler...

Murat İnal şube başkanı, cimbom şampiyon ;)
 
Burak Barut' Alıntı:
Barış sorması ayıp senin basketbolda oynadığın klüp Beşiktaş mıydı?
Aa evet hatırladım Beşiktaş'tı hatta kız arkadaşınla İnönü'de açıkta maç seyrediyordun yanılıyor muyum?
Vay be Barışım ne büyük takım sevdalısısın da kimse bilmiyor.

Proveke zaten bugune kadar yaptıklarından da farkı yok artık sus haklı cıkanlara saygı duyda cevap verme nolur !!!

Barıs acıkta mac seyrederken sende sanırım yanındaydın onu orda gördügüne göre !!!

Dinime küfür eden müslüman olsa
 
Kerem Polat' Alıntı:
Kimse kimsenin Galatasaraylılığını sorgulamasın artık. Gidilen deplasman sayısı da takımı sevmenin ve tutmanın şartı değil...

...

Benim dediklerime istinaden yazdıysanız bunu;tabii ki kimse kimsenin Galatasaraylılığını sorgulayamaz.Ama kimse de gitmediği deplasmana gitmiş gibi yazamaz di mi ama?
 
Hazırlık macları dahil bu takımı bu sene tam anlamıyla izledim analiz ettim ve fikirlerimi sitede sundum bir cok seferde Anti-Muratcılarla tartıstım bunun nedeni benim Sn.Murat Özyeri sevmem veya Galatasaray C.C yaptıgı üstün performanslardan degildi sadece ortada da suclu aranıyorsa yada bi yanlıs varsa bunu bi kişinin üzerine yıkmanın dogru olmadıgını Özyerin gittiginde onun yerine gelecek kişinin fazla artısı olmayacagını düşünmemden dolayı savundum ancak öyle bi gere geldiki bıcak kemige resmen dayandı avrupada gazoz kupalarında tanınmamıs rakiplerden fark yemeler Eurocupdan elenmeler ve Ligimizin kalbur üstü takımlarını yenememeleri aldıkları destegi parayı haketmemeleri bardagı tasırmakla kalmadı bardagı kırdı sitedeki bazı abilerim sezon öncesinde uyarmıstı ama biz bu kadar transfere bu kadar destege olmaz heralde o kadar demiştik ama oldu.

Eee şimdi ne olacak sezonun ortasına gelmedik bu kadar olumsuzluklar Coach istenmiyor aldıgınız yabancılar mutsuz subede işler karısık sonuc ne olacak merakla bekleniyor bu sezonu biz kapanmıs sayıyoruz ve elimizi yüzümü yıkıyoruz bu takımda bazı taslar oturmadan olumsuzluklar giderilmeden GALATASARAY olmadanda bizden destek beklemesinler yenilmenin bile bi gururu var fark yemenin bile gururu var Galatasaray ruhunu ortaya koymadan biz yokuz
 
Can Çağrı' Alıntı:
[quote="Kerem Polat":3niigxpk]Kimse kimsenin Galatasaraylılığını sorgulamasın artık. Gidilen deplasman sayısı da takımı sevmenin ve tutmanın şartı değil...

...

Benim dediklerime istinaden yazdıysanız bunu;tabii ki kimse kimsenin Galatasaraylılığını sorgulayamaz.Ama kimse de gitmediği deplasmana gitmiş gibi yazamaz di mi ama?[/quote:3niigxpk]

Ben kimseye hitaben yazı yazmam, gittiğim yerlerleri yazsam bundan 3 4 fazla sayfa olurdu. Sonuç: kendimizi değil eksik kısımları eleştirelim.
 

Üst