Takimin sponsoru biz olalim!

Aylik gelirleri milyon dolarlari asan yoneticiler, is adamlari soyle bir kenara dursun biz uzerimize duseni yapalim, belki utanirlar.

Yoneticilere zerre itimatim yok, buradan biri on ayak olsun Ergin Hoca'ya konuyu iletelim ve bir hesap acalim. Oyuncularin biriken
odemeleri ne kadar bilmiyorum ancak toplanacagindan %100 eminim.

Bu ayip bizim degil ama biz temizleyelim. En azindan bir farkindalik yaratilir, subenin sahipsiz olmadigi mesaji verilir. Hos anlamayana
havan topu atsan az.

Yasal olarak yapilabilir mi boyle bir yardim kampanyasi?

Zor değil açacaksın bir hesap GS Basketbol ve Gs Voleybol diye . Her hesabı olan Galatasaraylı otomatik ödeme talimatıyla 5er Tl bu hesaplara aktarsa 25milyon taraftar var deniliyor hadi 500bin kişi yapsın basketbola 2500 voleybola 2buçuk milyon Tl . Sponsor kısmına taraftar yazılır olur biter . Otomatik ödeme talimatı verene bedava bilet ya da hediyeler verilebilir .

Hazır bu başlık açılmışken GSYİAD da anmadan geçmeyelim. Papucumun Galatasaraylı iş adamları.. Bari şu Gs li kısmını çıkarın ismin başından. Prim yaptığınız yeter bir halta yaramıyorsunuz

Benimde twitter'da uzun süredir bahsettiğim bir konu. Forum yöneticileri bu konuyu değerlendirmeli. İnanın bu takım içinde büyük bir moral olur. Ben urfadayım maçlara geemiyorum,bari buradan katkı yapmış oluruz.

Daha önce de yazdım futbol takımımız mecbur değil ama her biri şöyle bi 100-200 bin euro verse onlar için küçük olan bu meblağ basketbol şubesi için önemli bi destek olur.

Eğer GSBasket ve GSVoleybol ya da GSsalonsporları türü bir yapı olsaydı dediğiniz olurdu. Aranızda toplanan bu paraların Basketbola ve Voleybola gideceğini garanti edebilecek var mı? Derneğiz başka kalemlerimiz de var deyip Cafe Crown'dan gelen parayı Futbola aktardıkları gibi bunu da aktarırlar. Şubelerin sahip çıkacak zenginlere ihtiyacı var. Aslında gelecekte başkanlık hevesi olan genç ve yılda toplam 15-20 milyon dolar para verebilecek 4-5 tane genç zengin Galatasaraylı bu işi yapar.

Bizim sorunumuz para değil, iş bilmeyen idarecilerdir. Şubenin başında adam gibi idareciler olsa, para da bulunur, oyuncu da; başarı da gelir. BJK'nin bile bizden daha fazla sponsorluk geliri var. Gerisini siz düşünün...

Şu ortamda para toplansa bile, o paranın basketbola harcanacağı ne malum? Futbolculara prim olarak gitmeyeceğinden nasıl emin olabiliriz ki? Yoksa bir bağış kampanyası düzenlemek çok zor değil... Kadın takımımız bunun en iyi örneği... Odeabank'tan gelen paranı nnerde olduğunu bilen var mı? Neden bütçemiz elverdiği halde, kadın takımına kısa oyuncu takviyesi yapılmadı mesela?

Öncelikle iş bilmeyen idarecilerden kurtulmamız lazım. Onun için de en erken şansımız Mayıs ayındaki seçim... İnşallah bu defa iyi bir yönetim gelir.