Taraftara Açık Antrenman (16 Ağustos saat:18:30)

Güzelliği iki gün geçmesine rağmen taptaze. Antrenman özelinde olsa bile, bir çok eksiğimiz bulunsa bile gerçekten özlem duygusu tavan yapmış, bu kadar olacağını tahmin etmiyordum. Gelen herkesin ayağına sağlık, teknik kadrosundan, sahadaki oyuncusuna kadar herkes geldiğimiz için teşekkür etti, bizim için bundan daha anlamlı bir şey olamazdı sanırım.

Daha çok çok erken ama, Gordon'un oyunu keyif vericiydi, devamını da getirecek bir görüntüsü vardı sahada. Rakiplerimize nazaran daha fazla oyuncu ile antrenmanlarımızı sürdürmemiz sevindirici, 'uyum' algısını çabuk atmak gerekecek, malum sezon başında çok önemli maçlarımız var.

Antrenman sonrasında en çok hoşuma giden yorum Savaş abiden geldi; eskiden insanlar maçlara 40-50 kişi giderlerdi, şimdi antrenmana gidiyorlar.. Geldiğimiz noktanın çok güzel bir göstergesi, üstüne koyarak devam edeceğiz umarım.
 
Zamanı uymadığı için ne yazıkki katılamadım ama güzel bir gün olmuş anlaşılan. Böyle organizasyonların bundan sonra bol bol olmasıni dilerim.
 
Öncesiyle sonrasıyla gerçekten çok güzel bir gündü. Biraz da olsa özlemimizi dindirdik. Çok iyi oldu çok da güzel oldu işte :)

Organize eden herkese çok büyük teşekkürler.
 

Üst