yeni açtıgımız web sitemizin ilk maçında gsbasket.org 'un yanında yer aldık planlanmış birşey değildi fazla uzatmadan resimler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Burak Barut' Alıntı:Fb-Gs yan yana :roll: Kalsın ben almıyım.Cevdet Bey kombinenizi yırttın lütfen oldu olacak bir de Bursaspor biriyle forma çektirseydiniz :?
Bektaş Ali' Alıntı:[quote="Burak Barut":16mizusx]Fb-Gs yan yana :roll: Kalsın ben almıyım.Cevdet Bey kombinenizi yırttın lütfen oldu olacak bir de Bursaspor biriyle forma çektirseydiniz :?
ver gazı verBurak Barut' Alıntı:Bana ikisi de yapıyor.
Yılana değil timsaha sarılma olayından farklı birşey değil gözümde :?
Bir Galatasaraylı daha kaybedildi gözümde![]()
İkizlerden Vedat yanımızdaydıBurak Barut' Alıntı:Bu fotoğrafları Kapalıya yollasak sizi daha içeri alır mı diye düşünüyorum![]()
Ankara da görüşmek üzere kardeşimBurak Barut' Alıntı:Galatasaray Tribünlerinin haline kızmamak lazım o zamanAnladınız siz onu
![]()
Burak , Türk basınını geçtin kardeşimBurak Barut' Alıntı:Diyecek laf kalmadıkça Ankara'da görüşürüz
Siz gidip karşı tribünde Fenerlilerle resim çektirmeyin yeter bize![]()
Ankara diyorum başka bir şey demiyorumBurak Barut' Alıntı:Hep basın mı suçluFatih Terimlerin hiç mi suçu yok
![]()
Bu Fikri kimFikri Akın' Alıntı:Cevdet abi cok karizmatik cıkmışsın resimlerde![]()
![]()
Ankara diyorum başka bir şey demiyorumCevdet Akay' Alıntı:[quote="Burak Barut":1jgf0jht]Hep basın mı suçluFatih Terimlerin hiç mi suçu yok
![]()
Burak Barut' Alıntı:Fikri Volkan Kızıltaş'ın arkadaşıymış.
Aleyküm SelamFikri Akın' Alıntı:Volkan aynı okulda sıra arkadaşıyız, Cevdet abi evet cok yakınım ve cok severim onu.
Bu arada sizede selamları var.![]()