Jawai konusunda eleştiriler haklı. Ben de Jawai yerine Vougioukas ile başlamamız gerektiğini düşünüyordum. Jawai'yi kazanmak için oynatmak ve form bulmasını sağlamak gerekli ama Vou daha garanti ve istikrarlı bir adamdı, onla başlayıp, Jawai'yi ilk etapta sadece EL'de ısındırabilirdik. Eğer istenen seviyeye gelirse zaten bir yabancı hakkına kıyar, Jawai-Vou değişimini yapardık. Ama şu aşamada Vou her anlamda Jawai'den daha önde duruyor.
Nolan konusunda ise anlayamadığım bir tavır var, bugün iyi değildi, doğru. Ama Türkiye Kupası'nın en öne çıkan oyuncusuydu, hazırlık maçlarında aynı şekilde. Burada gelip sürekli ona sallamanın mantığı yok, ben şu ana kadar gayet memnunum. Evet, yer yer istikrarsız olabiliyor ve tercih hataları yapabiliyor. Ama çok değerli silahları olan, potansiyelli bir oyuncu. Bir de Ender falan sakatken, ne yapalım Arroyo'yu tek oyun kurucu olarak mı maça çıkaralım. Tabi Nolan'ı, Aradori'ye tercih edeceğiz.
Maça dair; Furkan muazzam başladı sezona, sezon öncesi değerlendirmede, şu pivot yapısında onun performansı çok kritik diyorduk, o da beklenen atılımı yapmış biçimde oynuyor. Arroyo'ya söz söyleme gereği hiç hissetmiyorum, kendisinden Avrupa'da bir tane daha yok zaten. Pocius ve Micov, nokta atışlar. Pocius'un hücumda all-round bir isim oluşu ile Micov'un muazzam oyun bilgisi, bize çok katkı sağlayacak. Dipnot olarak Micov'un perdeleri kullanış biçimine, topu ilk aldığında savunmayı okuyup içeri direk penetre edişlerine zaten ayrı tavım, güzel adam vesselam.