TBL 10. Hafta | Galatasaray CC 88 - 77 Fenerbahçe Ülker

Re: Galatasaray CC: 88 - Fenerbahçe Ülker: 77

Serdar Aslan' Alıntı:
Maçta en dikkat çekici olay Hüseyin Beşok un inanılmaz hırsıydı öyle tahmin ediyorum ki tanjevix in milli takımda pivot yokken ona almaması böyle bir hırs doğurdu Hüseyinde(Galatasaray lılığundan şüphem yok tabi) Ben tam da orada pota arkasınday dım ancak anlaayamadım bir şeyler söyleniyordu mesela
İŞTE BEN BUYUM falan anlayabilen oldu mu???

ben maçta değildim ancak hüseyin'e itimatımız sonsuz olduğundan dolayı kendisi bunu şöyle aktardı tvlere."ben şimdi burdayım ve ben varken asla kazanamayacaksınız." gibi ingilzce bir cümle şöylemiştir.
 
Re: Galatasaray CC: 88 - Fenerbahçe Ülker: 77

Hüseyin Beşok´un Fener-Ülker maçındaki başarımı büyüleyiciydi ama burada gözardı edilmemesi gereken nokta bu oyunda rakibin koçunun Tanjevic olmasının da etkisi büyüktü.

Onun için Hüseyin Beşok büyük Galatasaraylı vb söylemlere gerek yok. Giydiği formanın, aldığı paranın hakkını versin varsın Galatarasaylı olmasın. Biz nice Galatasaraylılar gördük kafamızı çevirdiğimiz anda hançeri arkadan saplayan...

Not: Yazıdan Hüseyin Beşok karşıtı olduğum yada Beşok´un Galatasaraylı olmadığı yorumu çıkarılmasın.
 
Re: Galatasaray CC: 88 - Fenerbahçe Ülker: 77

mükemmel bir galibiyetti unutulamaz gerçekten , maç esnasında yerimde duramadım o kadar harikaydı ! Seyirci mükemmeldi , oyuncular aynı şekilde elinden geleni yaptılar. Hüseyin '' Yine ASLAN olduğunu gösterdi '' ben maçta birbirine kenetlenmiş bir ekip gördüm ve şampiyonluk için vardılar sahada... Herkese en büyük cevabı verdiler ; isyan edenlere , takımın yenileceğini düşünenlere ! Ayrıca senelerdir gördüğüm ve en iyi oynadığımız derbi maçı bu maçtı! 2 tane önemsiz maç kaybettik onlarıda kaybetmeseydik namağlup liderdik ama olsun o maçlardan hatalarımızı çıkardık aynı hataları yapmadık! Bu yolda böyle devam. . .
 
Re: Galatasaray CC: 88 - Fenerbahçe Ülker: 77

yanlış hatırlamıyorsam hüso ,3/3 üçlükle oynadı o gün.. Bir daha böyle ir şey olmaz herhalde :) tanjevic le bir mevzu olduğu doğru da hep atlanan bir şey var.. ülkerin efesi süpürdüğü final serisinde, yine coach murat özyer ile müthiş bir performans ortaya koyan ve ülker in şampiyon olmasında büyük payı olan cüneyt erden de o yaz milli takımda yoktu.. tıpkı kerem tunçeri nin olmadığı gibi.. hani şu hakan demirel ve engin atsür le oynadığımız dünya şampiyonasından bahsediyorum.. cüneytin de bence tanjevic ile bir sıkıntısı vardı. o da mükemmel oynamıştı bu maçta. dee brown ve robert hite ın hücum anlamında çok bir şey veremediği o gün, üçlükleri yağdırdı.. bir üçlük basket-faulünde arkadaşımı kaybettim karambolde.. maç bittikten sonra buldum:) gaines in bir smacında da atkım kayboldu hala arıyorum. bulanların insaniyet namına bana özel mesaj atmaları rica olunur :) o gün deli tribünümüz vardı.. keşke her maç öyle olabilsek..
 
Re: Galatasaray CC: 88 - Fenerbahçe Ülker: 77

müthiş bir zaferdi gerçekten öncelikle maçta görev alan tüm oyuncularımızı kutlamak lazım.ben kendi adıma basketbolda en son fenerbahçe galibiyetinin tarihini unutma noktasına gelmiştim bu maç harika oldu.hüseyin için söylenen tanjeviç faktörüne katılıyorum ancak tv başında bizleri müthiş gururlandırdı hüseyinin verdiği tepki bence maçın oyuncusuydu..
 

Üst