TBL 11. Hafta | Galatasaray MP 82 - 75 Türk Telekom

bu maçın tamammını yada geniş özetini izliyebileceğim site link var mı..olursaa tamamı..çünkü göksenin in performansını çok merak ediyorum

Maçın son 5 dakikasında salona girebildim.Tekrarını izleyemediğimden saha içine dair bir şey söyleyemem.İyi şeyler duydum,bir parça ayağa kalktık diye düşünüyorum.
Oyunun hedef kitlesinin yarısı henüz uykudayken başlayan bir maça göre taraftar sayısı gayet iyiydi.İnsanların uyku düzeni bozulmasın,haftasonu da erken yatıp erken kalksınlar diye düşünülüyor herhalde. :)
Kurstan koştura koştura çıkıp 3. periyotun ortalarında salonun önüne gelmişken kötü bir sürprizle karşılaştım.Kapılar kapalıydı.Yönetimin direktifiyle 'ikinci yarı başladığı andan itibaren salona girilemez' diye saçma sapan bir kural konulmuş.Bilet satılmıyor,kombinelerin okuyucuları görevlilerde olmadığından kombineliler içeri giremiyor.Kim düşündüyse kutlamak lazım,büyük iş.Zor da olsa içeri girdim ama o soğuk havada dışarıda bekleyen 15-20 kişinin içeri girebildiğini sanmıyorum.
Kapılardaki görevliler iyi niyetli,açık sözlü insanlar.Basın kapısındaki amir derdimi uzun uzun dinleyip kendi açısından durumu anlattı.Keza yönetim kapısındaki yetkililer bana hak vererek içeri girmemi sağladılar.1 numaralı kapıdaki kadın görevliyle sürtüşme yaşasam da kendisini anlayabiliyorum.Organizasyondaki aklıevvellik yüzünden görevlilerin başı ağrıyor.
Sinerji bu denli yüksekken insanların şevki kırılmasın lütfen.Bu saçmalıklara çözüm getirilsin.