TBL 11. Hafta | Mersin BŞB 90 - 92 Galatasaray CC

Re: TBL 11.Hafta | Mersin BŞB - Galatasaray

Her maç yeni bir hesap! Düştüğümüz durumlara bakın dandik bir hazırlık maçı yüzünden halen sindiremiyorum sene başında şamiyonluğa oynamamız gerektiğini ve KÜÇÜLMEyi konuşuyoduk tartışıyoduk.Şimdi ise bırak playoffu düşmemeyi konuşuyoruz.
 
Re: TBL 11.Hafta | Mersin BŞB - Galatasaray

aslanlar yüzümüzü kara çıkarmayın,bu maçı alırsanız hafta sonu iyi destek olucaktır ipekçide sizlere..

rakiplerimiz kaybetmişken puan farkını teker teker eritelim..
 
Re: TBL 11.Hafta | Mersin BŞB - Galatasaray

Bu maç çok kritik gerçekten hem çıkışımız adına hemde bir düzlüğe çıkmak açısından.Jasa gününde olursa alırız.(Bir şekilde alacağımızı düşünüyorum yinede)
 
Re: TBL 11.Hafta | Mersin BŞB - Galatasaray

Batıkan Yıldız' Alıntı:
Eren Bekdemir":2wluoatq]bu gün başka hiçbir takımın ne futbol ne basketbol maçı olmadığı için maçı bu siteden [url="http://ligtvdevu.net/' Alıntı:
http://ligtvdevu.net/[/url] donmadan 3 kanaldan rahat rahat izleriz..
bu sitede geçende maç yayını olduğunu söylediler ama yoktu ikinci lig maçı yayınladılar[/quote:2wluoatq]

bazen 10 kişi isteyince vermiyorlar..ama bugün sadece bu maç var bütün spor dallarında. ;)
 
Re: TBL 11.Hafta | Mersin BŞB - Galatasaray

Her maçımızın ayrı bir önemli olsa da Mersin maçı daha da farklı olacaktır. Zira ligde kalma yolunda Mersin de bizim rakiplerimizden biri. Her ne kadar geçen senelerden daha geride bir Mersin olsa da dikkatli olmamız gerekli. Ligde aldıkları 3 galibiyeti bir seri halinde Bornova, Oyak ve Kepez karşısında aldılar. Ardından Erdemir'e 1 sayı ile, Banvit'e uzatmalarda ve F.Ülker'e 10 sayı fark ile yenildiler. Yani Mersin deplasmanına gerekli önemi göstermeliyiz. Pota altında eski Efesli Nikolic ve Asım Pars var. Dominic James ve Baron da skorer ABD'lileri.

Oyuncularımızın mücadeleden kaçmadıkları bir gerçek ancak oyunu baştan sonra kontrol içersinde götürmeliyiz ve son anlarda yaşanabilecek gerilimlere bırakmamalıyız.

Zorlu yolda yürüyüş devam etmeli!
 

Üst