Re: Beşiktaş - Galatasaray [Canlı] Beyler hem skor hem dakika lütfen.
E Emre Sarp Kocaoğlu 0 2 Ocak 2010 #261 Re: Beşiktaş - Galatasaray [Canlı] Beyler hem skor hem dakika lütfen.
Berkan Karadurmuş 0 2 Ocak 2010 #263 Re: Beşiktaş - Galatasaray [Canlı] Lanet olsun 3 lük yedik. Hadi Aslanlar, alalım şu maçı!
A Alperen Kaplan 0 2 Ocak 2010 #265 Re: Beşiktaş - Galatasaray [Canlı] İnternetten izliyorum: 85-87 öndeyiz.. 3 dk var takriben..
Y Yusuf Baran 0 2 Ocak 2010 #266 Re: Beşiktaş - Galatasaray [Canlı] Adamlar üclük atip durdular, coguda girdi ya. Mola aldi Cem hoca.
Y Yusuf Karal 0 2 Ocak 2010 #268 Re: Beşiktaş - Galatasaray [Canlı] Lütfen şuraya skor, dakika, sayıyı atan isim gibi şeyler yazın. İzleyen var, izleyemeyen var.
Re: Beşiktaş - Galatasaray [Canlı] Lütfen şuraya skor, dakika, sayıyı atan isim gibi şeyler yazın. İzleyen var, izleyemeyen var.
Onur Yavuz 1 2 Ocak 2010 #269 Re: Beşiktaş - Galatasaray [Canlı] Sunucuyu tanıyan birisi varsa, gördüğü zaman lütfen selamımı iletsin! Galatasaraylıymış peh!
Re: Beşiktaş - Galatasaray [Canlı] Sunucuyu tanıyan birisi varsa, gördüğü zaman lütfen selamımı iletsin! Galatasaraylıymış peh!
Kubilay Yelkenci 0 2 Ocak 2010 #271 Re: Beşiktaş - Galatasaray [Canlı] http://www.sporx.com burdan da takip edebilirsiniz skoru
A Alen Hekimbas 0 2 Ocak 2010 #272 Re: Beşiktaş - Galatasaray [Canlı] Bayılıyorum şu maç boyu ortada olmayan sonra maçın en kritik dakikasında 3'lük sokanlara.. İlginç bir maç oluyor Evren'i sokmasaydık maç elden gitmişti..
Re: Beşiktaş - Galatasaray [Canlı] Bayılıyorum şu maç boyu ortada olmayan sonra maçın en kritik dakikasında 3'lük sokanlara.. İlginç bir maç oluyor Evren'i sokmasaydık maç elden gitmişti..
E Erdal Can İçelli Misafir 2 Ocak 2010 #274 Re: Beşiktaş - Galatasaray [Canlı] 85-88 Wilkınson 16 sayı top Galatasaray'da
F Fırat Aydın 0 2 Ocak 2010 #277 Re: Beşiktaş - Galatasaray [Canlı] hücum ribaundu 85-90 top bizde devam
Berkan Karadurmuş 0 2 Ocak 2010 #278 Re: Beşiktaş - Galatasaray [Canlı] Ve taktik faullere başladılar