TBL 13.Hafta | Darüşşafaka 77-79 Galatasaray

Yine rezalet savunma. Carlos ile tutunuyoruz maça. Şu Erceg'e de 100 sayı da atsa ısınamayacağım. Attığından fazlasını yediriyor çünkü.

İlk periyot aynı 5 ile oynadık. Maç sonu yine yorgunluk sebebiyle ksk maçına dönmez inşallah. 10 sayı fark yaptık. Ama savunmamız hâlâ kötü.

Ergin hoca'yi bazen anlamakda zorlaniyorum. Rakip 14-0 seri yakalamis, ben geliyorum diyor ama ne bir mola ne birşey. Macin ilk yarisi bitmek üzere oyun 42-42 hoca mola aliyor. Derken arroyo enfes bir basket ile ilk yariyi noktaladi.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Darüşşafaka Doğuş 42 - 45 Galatasaray Liw Hospital/İlkyarı Sonucu

Şiir gibi oynuyorduk bir anda ne olduysa eski halimize döndük. Zor atıp kolay yiyoruz. Rakip bomboş turnikeler buluyor ve oyuncularımız birbirlerine bakıp suçlu arıyor.

Koç hep aynı yapıyor, takım kilitlenmiş görüyorsun daha neden bu inat? O kadar seri yedik yine. İstediğimiz farkı yakalıyoruz ama sonra adamları tekrar maça ortak ediyoruz. Ayrıca takımın bu sene klasikleşen deplasman maçlarındaki hali de devam ediyor maalesef. İşimiz çok zor görünüyor.

Maçın şu dakikasına kadar Maric beni yanıltmadı sağolsun ve de o kilo ne ya öyle? Allah aşkına Maric Ian ve Jawai'yi arattırmaz bize. Ikisinin eksiğini toplamış gelmişiz resmen.

Allah Kahretsin! Yeminle 10 yaş yaşlandım bu sene bu takım yüzünden. Yine takım kaç sayıdan geri geldi, sezon başında ersini dağlıyı yollarsan dönem basında lucas gordon boşa cıkınca almazsan böle olur.