Re: TBL | Galatasaray: 78 - Fenerbahçe ÜLKER: 62
"İyi ki Rakip F.Bahçe´ydi"
Hafta içinde antrenör değişikliği yaşayarak adeta şok olan Galatasaray C.C , F. Bahçe Ülker´i 78-62 yenerken sahanın yıldızı olan Hüseyin Beşok ilginç bir açıklama yaparak ?İyi ki rakibimiz F.Bahçe´ydi? dedi. Gazetemize özel demeç veren Sarı Kırmızılıların başarılı ismi, Murat Özyer´in gönderilmesinin kendilerini çok üzdüğünü belirterek ?Bizim için kötü bir olay oldu. Hepimiz üzüldük. Ama bir sonraki rakibimizin F.Bahçe Ülker olması bizim için avantaj oldu. Çünkü hem seyircimiz bize destek olmaya geldi hem de biz antrenör değişikliğinin şokunu atlatarak derbiye konsantre olduk. Eğer başka bir maç olsaydı belki seyircimiz olmayacaktı ya da biz istediğimiz gibi motive olamayacaktık. Bu nedenle iyi ki F.Bahçe Ülker ´le oynadık diyorum? diye konuştu. Yaklaşık 2 aydır iyi oynadığını vurgulayan Hüseyin Beşok ?Ben antrenmanlarımı iyi yapıyorum, kendime bakıyorum ve hazır tutuyorum. Kendi limitlerimi zorlayarak takımıma faydalı olmaya çalışıyorum. İyi bir performans gösterdiğimi görebiliyorsunuz. Ancak F.Bahçe Ülker maçında alınan sadece bir galibiyet. Önümüzde uzun bir yol var. Takım olarak performansımızı üst seviyede tutmamız gerekiyor? ifadesini kullandı. Derbinin bir diğer yıldızı kaptan Cüneyt Erden ise zor zamanda kenetlendiklerini söyleyerek şöyle konuştu. ?Hafta başında bizi şok eden bir gelişme oldu. Sabah Murat Özyer´le antrenman yaptık akşam ise Koray Mincinozlu´yla... Bu bizim beklemediğimiz bir durumdu. Ama hayat devam ediyordu. Bizim takım olarak bu zor zamanda güçlü rakiplerimize karşı dik durmamız gerekiyordu. Fenerbahçe Ülker´e karşı rakibimizin hücum gücünü sınırlandırmamız gerekiyordu. İyi savunma yaparsak kazanacağımızı biliyorduk. 40 dakika boyuncu bunu sahaya yansıttık. Hücumda da topu içeri indirmeyi başardık. İstediklerimizin yüzde 90´ını gerçekleştirdiğimizi söyleyebilirim. ?
Not: Bazı Galatasaraylı oyuncular eski koç Murat Özyer´i arayıp galibiyeti hediye ettiklerini söyledi.
Cumhuriyet