link lutfen bayanlardan sonra izliyelim yüzümüz gülsun
Tebrikler Galatasarayım ! Maça ilgi malesef azdı Haftaiçi ve Finallerin olduğu bir hafta olması kötü etkiledi.
Kusura bakmayın, ama okul - iş - sınavlar etkiler de bu kadar mı etkiler. 250 bilemedin 300 kişiydik. Yazık diyorum.
Gordon Sinan Erdem'de son saniyede 3'lüğü sokmuş olsaydı. 2500-3000 kişi olurdu.
Cidden çok ayıp, bıralım artık şu anti fenerliliği. Futbol'da Fener'i yendikten sonra Siena maçında oturacak yer yoktu. Her şeyi Fener'e endekliyoruz.
Zaten öyle taraftarda gelmesin, biz 300-500 kişi mutluyuz.
Dünkü manzara beni çok üzdü ve sinirlendirdi. Hoca'nın ve çocukların desteğe ihtiyacı olduğu anda yanlarında sadece 250 kişi var.
Ama ikinici yarı Fener maçına 15.000 kişi sokarlar içeriye.
Kızlar her maç 250-300 kişiye oynuyor, Fener maçında salona zor giriyoruz.
Arkadaşlar Fener'i izlicekseniz bi'zahmet Sinan Erdem / Ülker Arena / Caferağa'ya gidin.
GALATASARAY'ımızı bize bırakın.
@Burak Eyvel: Hocam bunların hiçbiri sana değil, senin yazından esinlenip yazdım, üzerine alınmazsın.
Salona-Stada taraftar çekmek profesyonel bir süreçtir. Eğer bunun için ne yapacaklarını bilmiyorlarsa kulübe yardım etmeye de hazırım. Benim gibi yarı cahil biri bir çok yöntem gösterebilir. Neyse kısa kesiyorum
!
yönetim çıkıp 6.000 kişilik salon yapalım deyince isyan çıkıyor yok vizyon yok misyon ama EL ve derbi maçların haricinde salon bomboş...