Erdemir deplasmanı hep zor olmuştur bizim için. Umarım kazanırız.
O Onur Uncu 2 7 Ocak 2012 #22 Maçın zorluğundan dem vuracaktım ama forum gayet sağlamcı,ben ne yazabilirim ki size? Efes'in ekmeğimize yağ sürdüğü ortamda bir hata daha yapmayalım.
Maçın zorluğundan dem vuracaktım ama forum gayet sağlamcı,ben ne yazabilirim ki size? Efes'in ekmeğimize yağ sürdüğü ortamda bir hata daha yapmayalım.
Enes Kömürcü 0 7 Ocak 2012 #23 2 senedir kaybediyoruz, bu sefer kazanmak zorundayız. Efes'in ikramını geri çeviremeyiz.
S Sunay Sönmez 0 7 Ocak 2012 #27 Erdal Avcı' Alıntı: 3 maçtır Ender'siz çıkıyoruz maçlara.Rüyada gibiyim Genişletmek için tıkla ... 3 maçın 2'sini kaybettik ama :S
Erdal Avcı' Alıntı: 3 maçtır Ender'siz çıkıyoruz maçlara.Rüyada gibiyim Genişletmek için tıkla ... 3 maçın 2'sini kaybettik ama :S
Alpaslan Koç 0 7 Ocak 2012 #28 Göksenin'in bu kadar top kullanması kendi insiyatifi mi koçun isteği mi pek çözemedim.
Alpaslan Koç 0 7 Ocak 2012 #31 Pota altı yine sorun.Hücum ribaundları falan 14-7 oldu top kaybı yaptık.Onlarda yaptı.Furkan 2de2 attı 14-9 3 dk var
Pota altı yine sorun.Hücum ribaundları falan 14-7 oldu top kaybı yaptık.Onlarda yaptı.Furkan 2de2 attı 14-9 3 dk var
Erdal Avcı 0 7 Ocak 2012 #35 Son 10 sayımızı sırayla Andric ve Shipp attı.İkinci çeyreğe 2 sayı önde giriyoruz.