TBL 15. Hafta | Galatasaray CC 76 - 92 Türk Telekom

Re: Galatasaray - Türk Telekom ( Canlı Yayın )

Abi erdem degil galatasaray 1.lig düzeyinde bile bir oyuncu degil...Murat kaya orta sınıf bir oyuncu cemal keza öyle polatın elinden cok bişey zaten gelmez eee ne kaldı..

çok top kaybı yaptık böyle ne kadar daha götürebiliriz bilemiyorum ama sonuna kadar savaşacağız

ilk yarı 49-39 bitti. bu kadar sayı yediğimiz maçı kazanamayız. savunmada kötüyüz. hücumda hüseyin ve cüneyt dışında pek katkı yok. 2. yarı savunmayı çok sertleştirmek lazım. gurovic, graves ve polat'ın devreye girmesi lazım. neredeyse 10-5 oynanıyor maç.

bu ne be ilk yarı 49 sayı yedik.nerde bizim son maçlardaki savunma anlayışı.ikinci yarı daha sert savunma istiyoruz.hadi aslanlar başarabiliriz.

Anlam veremiyorum bizim rotasyonumuz dar ve sürekli oyunu hızlandırmaya çalışıyoruz, adamların tam istediği gibi oynuyoruz.
15 dakika sonra tüm oyuncularımızı yorgunluktan dili dışarıya çıktı.
Savunmada dış adam savunmamızı kaybetmişiz, bundan Erdem ve Murat'ın anormal oyunlarının da etkisi var çünkü Cüneyt bu kadar yükü kaldıramaz.
Guroviç'e gene top gitmiyor.
İlginç işler yapıyoruz.

bu rotasyonla işimiz gerçekten çok zor...yaa seyirciyide anlamak zor 10 sayı gerideyiz hala olmayacak tezahüratlar yapılıyor nezaman ki her harekete tepki her şeye bi reaksiyon veriliyor anca ozaman takım ısırmaya başlıyor rakibi

arkadaşlar istatistiklere baktığımızda bu dar uzun rotasyonuna rağmen 19 ribaund alıp da rakibi 10 ribaund da tutmamız bana baya ilginç geldi ki bizim ribaundların 6 tanesi de hücum ribaundu demekki savaşıyoruz tek sorun top kayıpları galiba

rotasyonda bu kadar sıkıntı varken kolay değil sert ve baskılı savunma yapabilmek.O yüzden bu maçla ilgili beklentilerim yüksek değil.Milojevic ve atkins olsaydı bir de uzun transferini maça yetiştirebiseydik o zaman fark 10 da olsa umudum olurdu.

Graves takımı sırtlamak yerine,şut atmak yerine, takıma oynasan ne olur sanki !

Hüseyin gerçekten kötü oynuyor ben beğenmedim hiç khimki maçında da dinlendin Hüseyin oyna artık...

Erdem 2 maçtır suskun ne yapıyor bilmiyorum, içeri penetre ettin eyvallah, abi o nasıl turnikedir... Toparlan ya!

Polat kendine düşen görevi yapıyorsun ama ekstra olarak doğru yerlerde hücumda da katkı vermesi gerekli!

Gurovic ufak tefek çalışıyor ama yetmez. Gurovic'e setler çizilmiş ama Gurovic şutları kaçırdı. O şutları atması lazım.

Cüneyt elinden geleni yapıyor söyleyecek hiçbir söz yok.

Cemal savunmada süpersin abi de; ya bu iş sadece savunmayla bitmiyor bunu anla artık. Hücum da senin bu maçta ortalama 10 sayı falan atman gerekiyor. Hüseyin'in yedeği olmak istiyorsan bunu yapman gerekiyor. Serbest atışı yine felaket atıyorsun.Kendimi bildim bileli böyle atıyorsun.

Böyle giderse maçı zor alırız Telekom ekibi hakemleri de yanına aldılar (neden böyle dediğimi maçtan sonra açıklarım) zehir gibi hücum ediyorlar zaten Koray hocanın getirdiği savunmaya 49 sayı attılar eksiklerimiz olmasına rağmen ama eksik olması bahane olmamalı. Maçı istiyorsak artık toparlanmalıyız.

Atkins ve Milojevic olmayinca tek umudumuz kucuk takımlarin buyuk oyuncuları olan oyuncularımızın devreye girmesi! Erdem,Cemal,Polat,Murat gibi isimlerle bu Telekom,Efes gibi takımlara karsi nereye kadar???

evet taraftar çok kötü.graves kötü.topla çok fazla oynuyor.cüneyt süper maşallah murat iyi gurovic iyi.işimiz çok zor