TBL 16. Hafta | Galatasaray CC 85 - 75 Darüşşafaka Cooper Tires

Re: TBL | Galatasaray-Darüşşafaka Cooper Tires

İddaa ya girecek olması çok güzel, basketbola olan ilgi çok daha artacak.

Burak Koç' Alıntı:
[quote="Gorkem Dalyan":18wfdikm]son 5 mactir maclarimizi spormax yayinliyor bunun ozel bir nedeni mi var acaba
ve spormax en önemli derbi maçlarımızı göstermedi :shock: kahrolsun spormax :)[/quote:18wfdikm]
Arkadaşlar digiturk babasının hayrına almadı bu ihaleyi. Yeni üye kazanmanın yolu Efes Pilsen´in, Türk Telekom´un Banvit, Aliağa vb takımlarla yaptığı maçları Spormax´ta vermekten geçmiyor.

Emir Bey isterseniz iddiaya girelim. Banka hesabımı vereyim size. Bugünlerde ilaç gibi gelir o 500 $ bana.

Eyüp YILDIZ' Alıntı:
[quote="Emir Kalyoncu":343zui7f]Walla parası olan bassın Dackaya..Soyle yokki 100-150 bin dolarimiz basalim 5000-10000 dolar bir anda..Olsa bugun Dackaya basmistim kesin!
Oyna oyna, paran çok sanırım, ama gitti senin 500 doların....[/quote:343zui7f]

Gecenlerde 80 dolara 7 mactan kazandıgım bir para var.Onun belli bir kısmını bu maca feda ediyorum.Gurovic ve Atkins olsaydı bizde kesinlikle oynamazdım.Derler ya gunun gizli bankosu diye..Bu maci tavsiye ediyorum tum Iddaaseverlere!

Eyüp YILDIZ' Alıntı:
İddaa ya girecek olması çok güzel, basketbola olan ilgi çok daha artacak.
Zaten o zaman Yapacagımız is su olur..4 mac yaparım Turkiyede oldugumda..

1.Galatasaray maclarina(Futbol)-UST 2.Barcelona maclarina(Futbol)-UST 3.Efes Pilsen(Banko) 4.Kepez(Sahasinda kritik maclar)-Banko 1.

Bastim mi 200 dolar.Gelsin 4 kati yaklasik!

maçı internetten takip etmek için bi link vermiştik avrupa kupası maçında jarikaydı hiç takılmadan izlemiştim acaba o linki birdaha atabilrimisiniz ??

Oyuncularımızın yorulmaması için hücumda çok top çevirmesi , Savunmada alan savunması yapması lazım

Eyüp Abi'yi maç içinde büyük ihtimal bolca görürüz kameraman ve fotografçılar özellikle takip ediyorlar :p