Derin bir sessizlik hahaha . Uşak seyircisi birden mum gibi oldu . Büyüksün Ataman.
Evet orda bir hata var ancak maç bitmeden itiraz etmeleri gerekiyor.Sonuç alırlar mı sanmıyorum ama Uşak itirazda bulunacaktır maç için.Sinanın faulünün iptali sonrası top bize verildi,top Uşak'ta iken çalınmıştı faul tabi bu hakem hatası mı kural hatası mı oluyor bilmiyorum.
Öte yandan şu şartlarda nasıl kazanırsak kazanalım zerre umrumda değil hatta sezonun geneli için fikrim bu iyi oyun bekleyecek ortam yok 1-0 olsun bizim olsun
Sonuç alırlar mı sanmıyorum ama Uşak itirazda bulunacaktır maç için.Sinanın faulünün iptali sonrası top bize verildi,top Uşak'ta iken çalınmıştı faul tabi bu hakem hatası mı kural hatası mı oluyor bilmiyorum.
Öte yandan şu şartlarda nasıl kazanırsak kazanalım zerre umrumda değil hatta sezonun geneli için fikrim bu iyi oyun bekleyecek ortam yok 1-0 olsun bizim olsun
hakem Fatih Arslanoğlu direk aleyhimize çalıştı. Ben net 3 pozisyon gördüm ve 4. süde Sinan a verilen teknik fauldu. Fatih Söylemezoğlu anladı durumu ve çok itiraz edince tekrar izlediler ve kararı geri aldılar.
Bu maçlar zor maçlar. Alba mağlubiyetinden sonra rakip Uşakta olsa kazanmak önemli.
Önemli galibiyet maç durmasaydı Uşak alabilirdi..Kaybetseydik 8-8 oluyordu. Ataman'ın görüntüsü de beni oldukça üzdü..2 senedir yüzü gülmüyor hocanın..
Orada faul atmaya yanlış oyuncu göndermişler. Warren2a yapılan faule Fells'i yollayınca hakemler topu bize vermiş.
Uşak bilerek yanlış oyuncu göndermiş olabilirler mi ?
Bilerek ya da bilmeyerek hiç farketmez hocam. Faulü başka oyuncu kullanırsa serbest atışlardan gelen sayılar iptal edilir ve top rakibe geçer. Burda da Warren yerine Fells kullandığı için iptal edildi ve top bize geçti.