TBL 16. Hafta | Uşak Sportif 79-86 Galatasaray

En büyük silahlarından biri Carter'ı kaybetmiş Uşak'ı zar zor yendik. Ancak artık bizim için oyundan öte skor önemli. Kazanalım da nasıl kazanırsak kazanalım.

kimse kusura bakmasın orda 3 5 tane kendini bilmez çıkıp Galatasaray a zarar veriyor.Bu holiganlara hakkettiği cezaları vermezsen böyle devam eder.
Ne demek sahaya birşey atmak.
Kabul ediyorum hakemler berbattı ama saha neden birşerler atılıyor anlamıyorum.Yazık.

Önemli galibiyet maç durmasaydı Uşak alabilirdi..Kaybetseydik 8-8 oluyordu. Ataman'ın görüntüsü de beni oldukça üzdü..2 senedir yüzü gülmüyor hocanın..

Sonuç alırlar mı sanmıyorum ama Uşak itirazda bulunacaktır maç için.Sinanın faulünün iptali sonrası top bize verildi,top Uşak'ta iken çalınmıştı faul tabi bu hakem hatası mı kural hatası mı oluyor bilmiyorum.

Öte yandan şu şartlarda nasıl kazanırsak kazanalım zerre umrumda değil hatta sezonun geneli için fikrim bu iyi oyun bekleyecek ortam yok 1-0 olsun bizim olsun

Sonuç alırlar mı sanmıyorum ama Uşak itirazda bulunacaktır maç için.Sinanın faulünün iptali sonrası top bize verildi,top Uşak'ta iken çalınmıştı faul tabi bu hakem hatası mı kural hatası mı oluyor bilmiyorum.

Öte yandan şu şartlarda nasıl kazanırsak kazanalım zerre umrumda değil hatta sezonun geneli için fikrim bu iyi oyun bekleyecek ortam yok 1-0 olsun bizim olsun
Evet orda bir hata var ancak maç bitmeden itiraz etmeleri gerekiyor.

Orada faul atmaya yanlış oyuncu göndermişler. Warren2a yapılan faule Fells'i yollayınca hakemler topu bize vermiş.

hakem Fatih Arslanoğlu direk aleyhimize çalıştı. Ben net 3 pozisyon gördüm ve 4. süde Sinan a verilen teknik fauldu. Fatih Söylemezoğlu anladı durumu ve çok itiraz edince tekrar izlediler ve kararı geri aldılar.

Bu maçlar zor maçlar. Alba mağlubiyetinden sonra rakip Uşakta olsa kazanmak önemli.

hakem Fatih Arslanoğlu direk aleyhimize çalıştı. Ben net 3 pozisyon gördüm ve 4. süde Sinan a verilen teknik fauldu. Fatih Söylemezoğlu anladı durumu ve çok itiraz edince tekrar izlediler ve kararı geri aldılar.

Bu maçlar zor maçlar. Alba mağlubiyetinden sonra rakip Uşakta olsa kazanmak önemli.

Kararı geri almadılar ki, Uşak faulü atmaya yanlış oyuncuyu gönderince iptal oldu. Yoksa sportmenlik dışı verdiler orda.

Bilerek ya da bilmeyerek hiç farketmez hocam. Faulü başka oyuncu kullanırsa serbest atışlardan gelen sayılar iptal edilir ve top rakibe geçer. Burda da Warren yerine Fells kullandığı için iptal edildi ve top bize geçti.

Ben dediğini anladım.Söylemek istediğim hakem kararını iptal etmedi.Uşak koçuda felanda bunun hksız olduğunu düşünüp bilerek yollamış olabilirler mi diye düşünüyorum.

Maçın tekrarını izledim gece, Sinan'ın sportmenlik dışı faulünde herhangi bir kural hatası yok. Uşak faul çizgisine yanlış basketbolcuyu gönderiyor ve kurallar gereği iptal oluyor.

Ancak tribün olaylarından sonra top Uşak'tan başlaması gerekirken bizden başlıyor fakat hücumdan sayı bulamıyoruz (maç skoru değişmiyor). Ayrıca Uşak'ın maç sırası ya da hemen sonrasında itiraz etmesi gerekirken etmiyorlar.

Bakalım federasyonun kararı ne olacak.