TBL 17. Hafta | Banvit 64 - 73 Galatasaray MP

Tarih: 14 Mart Çarşamba
Saat: 18:30
Yer: Bandırma Kara Ali Acar Spor Salonu
Yayın: LigTV3

Liderlik maçına çıkıyoruz. Maçı alırsak sezonu lider tamamlama yolunda önemli bir avantaj sağlayacağız. Beşiktaş Milangaz ve Fenerbahçe Ülker ile de sahamızda oynayacağımızı varsayarsak galibiyetin önemi bir kat daha artıyor. Mağlubiyet durumunda ise 11 farklık bir avantajımız var. 11'in altında alınacak bir mağlubiyette Anadolu Efes'ten sonra Banvit'e karşı da ikili averajda önde olacağız.

Bu maçı alırsak sezonu lider tamamlamamız bence garanti olacak. Normal sezonda sezonun en önemli maçı olacak.

Bence geriye kalan maçlara bakarsak en zor maç diye düsünüyorum.Umarım güzel bir oyun sert bir savunma yaparak rakibe ümit vermeden net bir şekilde kazanırız ve ligi lider bitirme yolunda çok büyük bir adım atarız.

Ligdeki sıramızı belirleyecek maç. Sahaya çıkmamız yetiyor, lider olmamız için. (11'den fazla bir sayıyla yenilmediğimiz takdirde.) Lider olmamız durumunda, normal sezonu bu şekilde tamamlayacağımızı düşünüyorum.

Banvit'in de lider olma durumu var, eğer bizi 12 sayı farkla yenerlerse. Bunu göz önüne alıp çıkacaklardır maça. Böyle bir durumla karşı karşıya gelmek, bize yakışmaz. Çıkıp galip geleceğiz yine.

Shumpert'ın Tofaş ve Trabzonspor maçlarındaki kendisini buluşu, bu maça da yansıyacaktır diye düşünüyorum. Hem kendisi açısından hem de bizim açımızdan güzel bir gelişme bu.

Şu an Lakoviç de Shumpert da çok formda. Skor yönünden eksik kalacağımızı hiç düşünmüyorum. Eğer bir de Euroleague savunmamızı yaparsak 15-20 sayı farkla kazanacağımızı düşünüyorum.

bence çok önemli bir bir maç
eğer kazanırsak bir aksilik olmazsa ligi lider bitireceğiz ve her eşleşmede saha avantajı bizde olacak
bence Chuck Davis ve serkan erdoğan ikilisini iyi savunursak kolay maç olur
normal savunma ve hücum atraksiyonu yeterli olur kanısındayım
shumpertin son maçlarda ki ekstra formu da bizim için sevindirici

Normal sezonun en önemli maçlarından birisi aynı zamanda çokda kritik bir maç olucak kazanırsak çok çok avantajlı olacağız kaybedersekde çok önemli deil.

Son 2 maçın aksine , bildiğimiz savunmaya döneceğimiz maç olacak.Tofaş ve Ts maçlarında savunmamız biraz kötüydü ama onu da yorgunluğa bağlayabiliriz.

Efes ve Karşıyaka gibi iki zor deplasmanda galip geldik ve sıra Banvitte kalan maçlara bakılırsa deplasmandaki en zor maçımız..Hücum kısmında bir vites arttırdık savunmada da kendimizi hatırlarsak alırız maçı..

Çok kritik maç. Bu dönemecide kazasız dönersek geriye içerideki BJK ve FB maçlarını yenmek kalıyor. Bizim gibi bir takım için saha avantajı çok önemli. Zira Playoff'ta biletler yine karaborsaya düşecektir.

Dış güçler devreye girmezse bariz üstünlüğümüz bulunan Banvit'i yine yeneceğiz ve normal sezon liderliğini alacağız diye düşünüyorum.

uzun uğraşlar sonra yonetiminde yardımıyla tekrar foruma donebildim teşekkür ediyorum.. banvit maçına Mehmet Keseratar, Ersan Ergüler, Altuğ Köselerli hakem üçlüsünü vermişler trabzon maçında skor olarak onde olduğumuz için göze batmadı fakat yine hakemler olmadık kararlar verdi..bu maçta savunma sertliğimiz için hakemlerin basit fauller vermemesi çok onemli andriç son zamanlarda gereksiz hücum faulleri aldı umarım bu maçda dikkat eder buna banvitinde içeride chuck davis williams bajramovic ve c.nalganın olduğunu düşünürsek fivotlarımıza çok iş düşüyor..umarım son senelerde olduğu gibi kazasız doneriz balıkesir deplasmanından...

Gitmeye niyetlenen var mı bilmiyorum ama hafta sonu olsa gidilesi bir deplasmandı...

Kağıt üstünde en zorlu deplasman maçımız olarak görünüyor ama sahada mücadele etmeden, oyuna konsantre olmadan hiç bir maçın kolay olmadığını Tofaş karşısında gördük. Banvit karşısında her iki koşulun da gerçekleşeceğini düşünerek parkeden galip ayrılacağımıza inanıyorum.

Trabzon maçındaki gibi oyanarsa Shumpert ve Lakovic hiç sanşları yok rakip takımın Yeneceğimizi düşünüyorum ..

Her zaman yaptığımız gibi piliçlere vurur geçeriz rahat olun. Fakat Barış Ermiş'i seneye alabilsek onlardan çok iyi olur.

Normal sezondaki ilk ve tek 1.liğimiz 1968-1969 sezonunda. Eğer bu maçı alırsak tam 43 sezon sonra ligi Lider bitireceğiz. Haydi aslanlarım ! Shipp ve Gordon'dan büyük katkı bekliyorum bu maçta.