Ne kadar formsuz olsak da rahat kazanırız diye tahmin ediyordum şu maçı kaybetmekle Aliağa'ya kaybetmek arasında fazla bi fark yok bana göre.Maclarının yarısından fazlasını kaybeden vasat bi rakibe karşı daha ilk çeyrekte 2-0 dan sonra 4 dakikada dakikada 15-2 seri yiyorsak yazık bize.150 kere dedik Göksenin'i artık oynatmayın yeter diye açın maçı izleyin Göksenin ile başladık ilk 6 dakika skoru 17-6 , Göksenin oyundan çıktı skor 20-24 oldu.Maç kafa kafaya 31-30 civarı giderken yine Göksenin devreye 3 dk kala oyuna giriyor ve devre 41-36 bitiyor.İnanın Göksenin Fenerbahçe'ye giderse en çok ben mutlu olurum.Aldığı süreye oranla takımına en çok zarar veren oyuncular konusunda 1 numaraya koyarım hem ligde hem euroleaguede.Göksenin'in takımdan gitmesi benim için yeni yapılmış bir transfer gibidir.Belki iyi bir Galatasaray'lıdır zaten bu yüzden ona birçok insan hiç bir şey yapmadığı halde uzun süre tahammül etti , ben de öyle ama Göksenin TBL'nin en kötü 2 numaralı 10+ dk süre alan oyuncularından biridir.TBL'nin en kötü 2 numarası bizim takımda ilk 5 başlıyorsa ve takımın el freni görevi görüyorsa savunma yapıyorum diye göz boyayıp hiç bir işe yaramıyorsa bırakın da kaybedelim 4 kişi oynamış oluyoruz.Bir insan hiç mi bir pozitif etki yapmaz takıma.Savunmacı diye oynuyor göya ama Göksenin oyundayken daha çok sayı yiyoruz hani savunma anlamında bi fark gördüğümüz yok.İyi savunduğu falan yok yakın durmakla iyi savunmak aynı şey değil.E maçın başında rakibe o üstünlüğü verirsen , baştan öne geçemessen sonrası da Göksenin oynamasa bile zora kalır.Tabiki sadece Göksenin meselesi değil olay ama hocanın inanılmaz seçim hataları ve ilk 5'e Cenk yerine Göksenin'le başlaması sonrasında takımın bir türlü uyanamaması mağlubiyeti getirdi.Beşiktaş bizi yense ne olur sanki rakibimiz mi ? Değiller ama işte Tofaş'a TED'e falan kaybetmek nasıl moral bozucu ise neredeyse aynı güçteki Beşiktaş'a kaybetmek de aynı şey.Efes'e kaybederken bu kadar umursamadım , arada öyle olur dedik ama bu tip rahatça almamız gereken maçları bu kadar kötü oyunla kaybetmek sinir bozucu.