TBL 18.Hafta | Erdemir 76 - 74 Galatasaray CC

Re: TBL 18.HAFTA Erdemirspor-Galatasaray

Mustafa Yağız ÖNDER' Alıntı:
[quote="Mustafa Kaya":2xos7y2b]Erdemirspor a karşı deplasmanda kazanmak çok zor olacak şansımızında yanımızda olması gerekecek .
Mustafa, kazanmak zorundayız kazanamazsak ligte büyük ihtimalle amacımız kalmayacak.[/quote:2xos7y2b]
Abi bende kazanmak zorunda olduğumuzu biliyorum ama Erdemir deplasmanı kolay değildir .
 
Re: TBL 18.HAFTA Erdemirspor-Galatasaray

hakan köseoğlunda dikka genelde bizim maçlarda devleşir kendisi+erkan veyseloğlu ilk yarıda bize 30 sayı atmıştı.aklıma geçen seneki kupa maçı geliyor.kupaya bu kadar yaklaşmışken ballarıyla bizi yenmişlerdi.umarım play off yolunda bu maçı kazanırız.
 
Re: TBL 18.HAFTA Erdemirspor-Galatasaray

sonuç için birşey söyleyemeyceğim ancak çok güzel bir taraftar desteği alacağımızı söyleyebilirim...:)
 
Re: TBL 18.HAFTA Erdemirspor-Galatasaray

Her zaman olduğu gibi yine çok önemli bir maça çıkıyoruz. Bu maç öncesinde aldığımız mağlubiyeti unutup ligde göstereceğimiz performansa odaklanmalıyız. Erdemir Ahmet Çakı yönetiminde disiplinli bir şekilde oynuyor. Bizde ise D.Washington'ın son 2 maçtır yükselen bir grafiği var. R.Rancik sayı krallığına doğru emin adımlarla gidiyor. Zor bir deplasman fakat üstesinden gelebilecek gücümüz var. Play-Off hedefliyorsak kazanmalıyız. Başarılar Cimbom'um...
 
Re: TBL 18.HAFTA Erdemirspor-Galatasaray

İnşallah kazanırız bence rahat kazanıcaz gibi geliyo bazı arkadaşlar değeriden daha fazla büyütüyor erdemiri onlarda haklı kendilerine göre.
 
Re: TBL 18.HAFTA Erdemirspor-Galatasaray

ilk maçıda canlı gozle izlemişdim. veyseloglu hakikaten kariyerinin en iyi maçlarından birini oynamıştı.. o gunku kadroya birde gordon eklendi..bana gore efes-ulker-gs-telekom- bjkdan soraki en iyi genis kadro.. dariusun ilk maçdaki gibi hakan koseogluna nefes aldırmaması gerekiyor.. her haliyle zor bir maç,olası bir galibiyetimiz bize play-off kapısını iyice açar
 
Re: Galatasaray - Erdemir [Canlı]

link var mı arkadaşlar ?
 

Üst