TBL 18. Hafta | Galatasaray LH: 94 - Aliağa Petkim: 80

Galatasaray Erkek Basketbol Takımı normal sezonun 18. haftasında Aliağa Petkim’i ağırlıyor.Geride kalan 17 haftada 12 galibiyet-5 mağlubiyet elde eden takımımız ligde 3. sırada bulunuyor.
Ligin dibine demir atan Aliağa Petkim oynadığı 17 maçın sadece 3′ünü kazanabilirken sezon içinde koç Hakan Demir’in Trabzonspor’a transfer olmasıyla başlayan istikrarsızlığın haftaiçinde kulüp başkanının istifa etmesiyle daha da büyüyeceği öngörülebilir.
16 Şubat Pazar günü saat 20:00′da Abdi İpekçi’de oynanacak mücadelede takımımıza başarılar diliyoruz.

Lig liderliği için tren kaçtı. 2-3 için çok kasmaya gerek yok diye düşünüyorum. Mümkünse Arroyo süre dahi almasın.

Bir ara 15 sayı fark attığımız ilk yarıda lig sonuncusu takımı öne geçiriyoruz.
Sezon içinde aldıkları 3 galibiyetten biri de Galatasaray'a karşı...
Takım anlaşılmaz gerçekten.

Hairston'un muazzam basketboluna, Göksenin ve Erceg'in verdiği destekle kazandık. Yanlış hatırlamıyorsam sayılarımızın yarısından fazlası bu üçlüden geldi.

Lig maçları gittikçe sıkmaya başladı artık :) Banvit liderliği aldı gibi.Biz,fb ülker,efes 2-3-4 için oynayacağız çokta önemli değil açıkçası burdaki sıralama benim için.

Playofflar başlasın bir an evvel :)

Kazanmak güzelde büyük sıkıntı var,bir maçı kazanırken gelecek adına kayıpların işaretini alıyorsun,ayrıca bazı oyuncular tbl'i ciddiye almıyor euroleague'de ayrı oynuyor.

Ama pota altına ersin'in döneceğini ve macvan'ın varlığını varsayarsak idare edebileceğimizi düşünüyorum ama arroyo dışında belli seviyede skor üreten oyuncumuz yok,skor üretimi konusunda istikrarsızız

Valla bilmiyorum. Bonsu bile bi maç iyi bi maç idare ederken, Furkan formsuzken, Erceg hiç yokken postta, Ersin'in ne zaman form tutacağı belli degilken... Eldeki kısalardan verim almalıyız. Ender, Sinan, Malik boş adamlar değiller, Domertcant de kullanılmalı. CSKA maçında güç bela şansa ribaund alıyorduk.