TBL 18. Hafta l Eskişehir Basket 66-61 Galatasaray

Pocius'a bozuk atıyor hoca son dönemlerde.Muhtemelen diğeri o.Bugün ki maça bakıp böyle bir karar almışsa Ender'de olabilir.Saçma sapan oynadı bugün serbest atışları bile lakayitti.Ama büyük ihtimal Maric-Pocius ikilisi

Maricin zaten sözleşmesi bitiyormuş tamam da Pocius bence bu maç sorumsuzca oynamadı, idare etti ve Pocius geldiğinde iyiydi fakat yaşadığı sakatlık ve üzerine takımdaki sorunlar derken bir türlü adapte olamadı sisteme tabii yabancı sınırlaması da etkili oldu bunda zaman zaman kadro dışında kaldı. Beğendiğim bir oyuncu ve eğer oysa sabredilmeli diye düşünüyorum, ondan daha fazla katkı verecek oyuncu zaten bulamayız, alacak para da yok. Carter da maç özelinde çok kötüydü ama bir maçlık bir durum olduğunu düşünüyorum.

Maric içinde boş yere kontenjan yedik.Diğer isimde Pocius olur muhtemelen. Takıma bir mesaj olsun diye kadro dışı bırakılır o da. Takımda şu an vazgeçilebilecek biri varsa Pocius çünkü.

Maric içinde boş yere kontenjan yedik.Diğer isimde Pocius olur muhtemelen. Takıma bir mesaj olsun diye kadro dışı bırakılır o da. Takımda şu an vazgeçilebilecek biri varsa Pocius çünkü.
Ben saçma buluyorum bu kadro dışı kararlarını.Hocayı da anlamak zor beğenmiyorsan oynatma yarın bir sakatlık olunca ne yapacaksın.Böyle mesaj verilmez abi takıma sanki herkes gerekliliklerini yerine getiriyormuş gibi..Bence bugün oyuncular yönetime mesaj verdi.

Carter kötüydü ama isteksiz değildi. Pocius da öyle.

Ben Kerem'i acayip kötü buldum bugün, mücadele etmedi hiç.

Maric ve Kerem olabilir.

Ben de gereksiz buluyorum kadro dışıyı şu an için, aralarında bir diyalog olduysa falan bilemem ama ciddi dar rotasyonumuz var, paralar ödenmiyor ve yabancı alma hakkımız da yok ki zaten alacak para da yok, böyle bir durumda eldeki oyunculardan alınabilecek maksimum verim alınarak yola devam edilmeli hele şöyle bir durumda eğer oyuncular para almadılar diye böyle bir performans varsa ortada para cezası vermek çok mantıklı gelmiyor bana. Onun dışında hocaya sonuna dek katılıyorum. Oyuncular da ne olursa olsun şu maçı almalılardı.

Mayıs çok geç. Bu kime ve neye hizmet ettiği belli olmayan gerizekalı yönetim devam ederse ortada ne erkek basketbol takımı kalacak ne kadın basketbol takımı. Darbe lazım bunlara. Bu iş böyle gitmez. Gün geçtikçe tükeniyoruz.

Arkadaş, Beşiktaş'ın, Banvit'in, Daçka'nın yenildiği hafta gittik lig sonuncusuna yenildik. Çıldırmışlar, bu kadar kötü olmaya hakları yoktu bence.

Hayır bu seneyi geçtim gelecek sene bari düzgün bir kadro kurabilsek diyeceğim ama sene sonu takım dağılacak gibi görünüyor.Bu yıl iyileri elde tutabilsek yine çok büyük kazancımız olacak.Mesela Young buna örnek.Ama bu yönetim vizyonuyla bu şube çökmeye doğru gidiyor.Adamlar para harcamamayı marifet biliyor nasıl bir zihniyetse.Tamam tasarruflu ol ama eldeki iyi oyuncuları kaçırma be kardeşim gelecek sene para verip bu adamların yerine oyuncu almayacak mı bu klüp? Net söylüyorum bu adamların derdi klubü düşünmek falan değil istatistik yapıyorlar kendilerine.Devrederken bakın biz hiç para harcamadık diyecekler.Bunu da marifet bilecekler.Nerden çıktı bu rezil rüsva adamlar başımıza ya

Ben maçı izlemeye üşeniyorum adamların konsantre olması zor. Hafta içi EL şampiyonuyla maç yap 2 gün sonra lig sonuncusuna ciddi oynayamazsın. Pocius kadro dışı kalmaz diye düşünüyorum dış şutu son maçlarda fena değil ve savunmada gayretli.

Ayni fikirdeyim. Ustune adamlarda Mat Walsh ve Haislip de yok ve bugrahan bi dk a oynayip sakatlandi. Para almiyosan maca cikma, sonuna kadar hakkindir ve kimse kizamaz ama maca cikiyosan o formanin hakkini vericen arkadas.

Maric geldiginde sahsen ne dediysem cikti kazanan beobasket oldu. Bu sene yazin aldigimiz butun yabancilar hatali transfer. Aysal'in yalanlari ve sahtekarliklari ustune birakin koskoca Galatasaray'i bir apartmani bile yonetebilecek yetisi olmayan bu yonetim varken konusulmuyor fakat sezon basinda bence felaket bir takim kimyasi olusturulmus.

Cemal Nalgayı alacaktık KSK kaptı. Hem Maricten iyi hem yerli. İyi fırsat gelirse lig için bir yabancı kontenjanı da kalırdı

Cemal Nalgayı alacaktık KSK kaptı. Hem Maricten iyi hem yerli. İyi fırsat gelirse lig için bir yabancı kontenjanı da kalırdı

Kimseyi suçlamak istemiyorum ama yaptığınız yorumlara bakılırsa amacınız ve ne olduğunuz belli. Ergin Ataman gitsin, Özyer gelsin, Ender Arroyo'dan daha iyi ve son olarak Cemal Nalga'yı tekrar alalım yazmışsınız.

Kimseyi suçlamak istemiyorum ama yaptığınız yorumlara bakılırsa amacınız ve ne olduğunuz belli. Ergin Ataman gitsin, Özyer gelsin, Ender Arroyo'dan daha iyi ve son olarak Cemal Nalga'yı tekrar alalım yazmışsınız.
Objektif olarak bak. Nalga şu Maricten daha fazla katkı vermez miydi. Hem kontenjan da yemezdi. Ligde Nalgadan başka boşa çıkan iyi yerli pivot var da ben mi bilmiyorum.

Ender Maccabi maçında en az Arroyo kadar iyi bir oyuncu olduğunu göstermiştir.

Ergin Ataman konusu ise benim şahsi görüşümdür