Pocius'a bozuk atıyor hoca son dönemlerde.Muhtemelen diğeri o.Bugün ki maça bakıp böyle bir karar almışsa Ender'de olabilir.Saçma sapan oynadı bugün serbest atışları bile lakayitti.Ama büyük ihtimal Maric-Pocius ikilisi
Ben saçma buluyorum bu kadro dışı kararlarını.Hocayı da anlamak zor beğenmiyorsan oynatma yarın bir sakatlık olunca ne yapacaksın.Böyle mesaj verilmez abi takıma sanki herkes gerekliliklerini yerine getiriyormuş gibi..Bence bugün oyuncular yönetime mesaj verdi.Maric içinde boş yere kontenjan yedik.Diğer isimde Pocius olur muhtemelen. Takıma bir mesaj olsun diye kadro dışı bırakılır o da. Takımda şu an vazgeçilebilecek biri varsa Pocius çünkü.
Cemal Nalgayı alacaktık KSK kaptı. Hem Maricten iyi hem yerli. İyi fırsat gelirse lig için bir yabancı kontenjanı da kalırdı
Objektif olarak bak. Nalga şu Maricten daha fazla katkı vermez miydi. Hem kontenjan da yemezdi. Ligde Nalgadan başka boşa çıkan iyi yerli pivot var da ben mi bilmiyorum.Kimseyi suçlamak istemiyorum ama yaptığınız yorumlara bakılırsa amacınız ve ne olduğunuz belli. Ergin Ataman gitsin, Özyer gelsin, Ender Arroyo'dan daha iyi ve son olarak Cemal Nalga'yı tekrar alalım yazmışsınız.