TBL 18. Hafta | Tofaş 62 - 90 Galatasaray CC

kutluyorum tüm oyuncularımızı özellikle bugün dış atışlarımız önceki maçlara göre iyiydi. (shumpert hariç) Tutku kendisinde bekleneni oynuyor zaten kendine inansın güvensin biz onun üst düzey bir guard olduğunu biliyourz.
caner'i de ayrıca tebrik ediyorum çok iyiye gidiyor.
 
Tutku'nun oynadığı maçlarda verdiği bu pozitif katkıya rağmen neden onunla başlamadığını merak ediyorum. Bu şekilde +1 yabancı uzun (Luksa) ilk 5'te yer alabilir.
 
Güzel bir maçtı. Şu takımı tekrar tebrik ediyorum, güven veriyorlar, rahat rahat maç izliyoruz.

Tutku Telekom'dayken çoğunluğu bize karşı inanılmaz üçlükler atardı arka arkaya, bugün hücumda biraz daha fazla top kullandı o günlerdeki gibi :)

Caner 28 dakika oynadı, iyi performans sergiledi. Ermal farkı açmamızı sağlaya oyuncuydu.

Shipp'in eli çok sıcaktı bugün ama ona gerek kalmadı, Caserta maçı için dinlendirildi.

Haluk 2 maç sonra ilk defa bu kadar çok süre aldı.

Bu kadar farkın olduğu bir maçta Göksenin keşke 20'li dakikaları görseydi. Ama sanırım Oktay Hoca mesaj veriyor ona da. Antremanlarda iyi performans gösterdiği zaman, en zor maç olsa da oynatıyor Göksenin'i, kötü bir hafta geçirip iyi çalışmayınca da en kolay maçlarda bile oynatmıyor diye düşündüm ben.

Jerry de bugün savruk değildi, takımı iyi yönetti oyunda olduğu sürece.

Rancik bugün Shumpert'ın dinlenmesi için fazla süre almasına rağmen hücumda yine pek etkili değildi. Umarım kendine gelir, çok ihtiyacımız var ona da.

Shumpert yorucu geçen bir sezon içinde dinlenme fırsatı buldu bugün, Caserta maçında üçlük bombardımanı bekliyoruz :)

Takıma teşekkürler, nispeten kolay maçlarda şu istikrarı yakalamak önemli, Salı günü Galatasaray taraftarı hakettiği desteği verecektir onlara.

Tutku'nun oynadığı maçlarda verdiği bu pozitif katkıya rağmen neden onunla başlamadığını merak ediyorum. Bu şekilde +1 yabancı uzun (Luksa) ilk 5'te yer alabilir.

Oktay Hoca'nın sistemi biraz farklı ama yararlı bir sistem.

Tutku ilk 5 başlasa, yanına da Andric'i koysa belki bu sefer rotasyon devreye girdiğinde tıkanıp kalacağız. Tutku kenardan müthiş bir hücum gücü getiriyor takıma, bunu kullanıyor Oktay Mahmuti.
 
Caserta maçı öncesi pek yorulmadan kazanmak önemliydi gerçekten.Tebrikler aslanlar.

Bu arada maçtan sonra uyuya kalmışım.Telefonum çaldı arayan annemdi.Bi açtım ki konuşan Tutku Açık :) Vapurda karşılaşmış annem kafile ile.Çoğu kişi inanmayacak belki ama çok garip bi olaydı ya.Olacak iş değil :)
 
Bilmiyorum neden ama içime doğmuştu bu maçı farklı alacağımız..
Tabi ki maçın başında oyuna hükmetmemiz farkı getirdi..
Darısı önümüzdeki maçlara diyelim..
Tebrikler Aslanlar !
 

Üst