• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

TBL 19. Hafta | Galatasaray: 81 - Torku Konyaspor: 80

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Onur Uncu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:26
Puanları 0
Çözümler 0
@Onur Uncu
Galatasaray Erkek Basketbol Takımı normal sezonun 19. haftasında Torku Konyaspor'u ağırlıyor.Euroleague Top 16 E Grubu'nda oynadığı 7 maçın önemli bir bölümünde -yeni Galatasaray yönetiminin ısrarla köstek olmasına karşın- elinden gelenin en iyisini yapan ve sahada Galatasaray gibi duran takımımızın yarını pek belirli olmasa da görüntünün bu çizgide devam edeceğini umuyoruz.15 Şubat Pazar günü saat 15:00'da oynanacak karşılaşmaya Abdi İpekçi Spor Salonu ev sahipliği yapacak.

Kazanırız ama Kopuk kopul bir oyun bekliyorum bazı bölümlerde üstünlügü alırız.1-0 olsun bizim olsun

Bu yorgun ve stresli ortamda ben biraz ümitsizim. Herkes bize karşı aslan kesiliyor. Rotasyon da daraldı, umarım kaza yaşamayız

bu nasıl bi ruhsuz bi takım ya

takim cok kötü oynuyor hoca kenarda izliyor. erceg desen zorla oynuyor gercekten bu adami cekemem ben daha. sene sonu 1000000000% gönderilmeli

Konya 5/4 üçlükle başladı. Biz maça çok ruhsuz başladık, ben anlamıyorum gerçekten hoca bence bilerek yapıyor, böyle bir tarz olamaz yarışmacı sporlarda kişiler kendini geliştirmeli. Koç neden mola almaz anlayamıyorum, bu molalar parayla mı? Ya da mola alınca ne kaybetmiş oluyor? maça kötü başladık al mola hem rakibin hızını kes hem kendi takımını toparla.
Ergin Hoca kendini değiştirmeli geliştirmeli.
Edit: Ergin Atamanın 5-10 yıl bizle kalmasından yanayım ayrıca hocanın bizim için en iyi koç olduğunu düşünüyorum.

Birinci Periodda son dakikada ilk faulü yaptık varın gerisini siz düşünün.

Hoca youngı hücumdaki atışı hatalı bulduğu için mi çıkardı?

İlk 2 sırayı geçtim bu ruhsuzlukla kendimizi Play-Off'a atsak yeter.

ender ve erceg in olmadığı anlarda güzel basketbol oynadık

Justin Carter bu takımın vazgeçilmezi, eğer biri 35-40 dakika oynayacaksa bu Carter´dan başkası olamaz.

Seneye biraz aklımız varsa Carter ve Young üzerine takım kurarız.

Koç 3. çeyrekte sadece micov-sinan değişikliği yaparak son çeyrekte takımın çok yorulmasına sebep olacak. Carterı, youngı bir iki dk oturtsan ne olur sanki şu çeyrekte, maçın sonuna yine çok yıpranmış girecekler.

Bir mucizeye izin veriyorduk az kalsın .

Hoca bu takımı bıçaklasa yeridir. 2.lig 6.torba takımı gibi top kayıpları yapıyorlar, bu kadarı olmaz !

Ben takımın 2 ve 3. periyotlardaki enerjisini beğendim. Son periyotta faul kaçıra kaçıra bir hal olduk, pahalıya patlamadı neyse ki.

O kadar da değil.
Bu takımın ölü hali bile yarı final yapar.
Ondan sonrasına Allah Kerim.
Bence ligi fazla küçümsüyoruz, yabancı sınırlamasının kalkmasıyla birlikte her takım can yakabiliyor. Playofflar daha farklı olacaktır ama bizim takımın da defosu çok.

Ligi küçümsediğimiz doğru ama bu şu an için doğru. Playofflarda Ergin hoca her zaman ki gibi vites topuzunu 5 e getirdiğinde daha farklı şeyler olacaktır şüphesiz.

Geri