TBL 19. Hafta | Galatasaray MP 83 - 46 Hacettepe Üniversitesi

Galatasaray M.P. - Hacettepe Üni.

Tarih 25.02.2012 Cumartesi

Saat: 13:00

Yer: Abdi İpekçi Spor Salonu

Pire deplasmanı öncesinde Hacettepe Üniversitesi´ni konuk ediyor Mahmuti yönetimindeki Galatasaray. Kağıt üstünde kolay bir maç gibi görünse de sahada mücadele edilmeden kazanmak mümkün değildir.

Havaalanı tarafını bir kenara bırakırsak Yenilmez Armada´yı Pire deplasmanına coşkulu bir kalabalık önünde uğurlamalı...

Deplasman tribünde de olsam bu maça gelmek isterdim Galatasarayı bu sezon bir maçtada olsa izlemek isterdim ama galiba gelemicem çünkü hacettepenin götürdüğü grupta kontejyan dolmuş 1. yedeğim ama bakalım..

Şu maç keşke 17-18 gibi olsa da gelebilsem, malesef dershanede de öğlenci olduğumdan bu hafta, gelemicem. İnşallah ben de görevimi havaalanında gerçekleştiririm.

Maçın sonucu aşağı yukarı belli, ister istemez konsantrasyon sorunu yaşasak da kazanacağımızı düşünüyorum.

Hacettepe´yi son dönemlerde hiç takip edemedim, dolayısıyla Hüseyin Beşok oynayacak mı bilmiyorum ama parkede olursa bir alkışı çok görmemek lazım eski oyuncumuza.

Veysel senin için ilginç bir deneyim olacak, gönül verdiğin Galatasaray´ın ilk iç saha maçında deplasman tribününde yer alacaksın. Salon şartlarını bilmediğin için hatırlatayım, bizim tribüne geçiş yapabilirsin en azından bir devrelik. Ankara´dan bol bol selam götür dostlara...

Hüseyin Beşok son maçlarda fazlasıyla süre alıyordu Abi sakatlığı yoksa oynar.. Geçersem iyi olur ama kimseyi yüzyüze tanımadığım için bilmiyorum nasıl olacak falan deplasman tribününden devre arası biri gelirse bilinki benim :)

Oyuncularımız için Euroleague'de Ay Yıldızı son 8'e taşıma maçı öncesi bu lig maçına odaklanmak çok zordu fakat 37 sayılık muazzam bir fark ile maçı galip tamamlayıp Oktay Mahmuti'ye bizi merak etme koç mesajı verdi ASLANLARIMIZ ! GURUR DUYUYORUM !

İnandık biz sizlere, cimbom yüzümüzü güldür bu sene, şampiyonluk şarkısı düşmesin dillerden tribünlerden, haykırıyoruz yine tek bir dileğimiz var cimbombomum ŞAMPİYON ol...

Formdayız ve final maçı için bundan daha güzel bi durum olamazdı bu sene bu güzellikleri yaşatan tüm basketbol takımı yönetici antrenör sporcu ve ateşli seyircilerimize tek tek teşekkürlerimi sunuyorum... Dahada büyüyerek hedefleri büyüterek yola devam hep bi öncekinin daha iyisi için çalışmaya devam aslanlar...

Hacettepe yöneticisi olsam AHİM'e giderim, böyle bir savunma insanlık suçu sayılmalı...:)
gerçi maçtan evvel Mahmuti ve Hakan Üstünberk'i gören Hacettepeliler maçı orda kaybettiler zaten böyle karizma olmaz...:)

Final maçı öncesi çok rahat bir ter idmanı oldu. Bizimkileri bu kadar iyi, Hacettepeyi bu kadar kötü beklemiyordum açıkcası.

Saygılar.

Benim universite yillarimsa izledigim Husyin Besok'u tekrar izlemek guzel de olsa Hacettepe cok kotu bir oyun cikardi dun. bu savunmayi Olympiacos'a uygulayabilirsek ceyrek final cok kolay olur. Hacettepe ile Olympiacos tabii ki bir degil ama rakip ne olursa olsun savunma mantigi ayni.