TBL 19. Hafta l Tofaş 67 - 60 Galatasaray LH

Bu kadar para harcanıyor ama takımdaki her oyuncuda lig özelinde isteksizlik gırla. Kim ne istiyorsa karar versin artık. Bu kadar kötü oyun yeter artık Eurocup'a gidiyoruz göz göre göre.

Ben kaçıncı kez yazıyorum, takım ligi bıraktı 4. bitirecek, yarı finalde Banvit ile eşleşip oradan kazananla EL'e 3 takımla gideceğiz.. O yüzden ben daha maçın başından mağlubiyet bekliyordum, buraya yazmak istemedim..

Takımımız en azından EL'e konsantre.. Play-Off dönemi gelince ligde de işler değişecektir merak etmeyin..

Kazanmamız sürpriz olurdu. KSK-Banvit yolu görünüyor final için. Yarı final için saha dezavantajına rağmen istenebilecek bir eşleşme ancak ilk tur için KSK sıkıntı. Daha bi kamyon maç varken yolu görmek de bizimkilerin ayıbı.

bana kalırsada taktik mağlubiyeti aldı.1lik zaten olmayacak,2.lik ise çok zor.bu durumda 4. olmak 3.lükten çok daha iyi.sezonun kalan maçlarımızda bol rotasyon yapıp rölantide oynamalıyız play-off a kadar.

Banvit deplasmanı kritik.bu saatten sonra muhakkak kaybetmeliyiz banvite.arroyo'yu hiç kullanmadan yedeklerle oynamak lazım Banvit maçını.banvit'in liderliği bizim maça bağlı.fenerle aralarında 3 maç var.biz yenildiğimiz an liderlikleri garanti gibi.

biz 4 olup 4-1 den yarı finalde,3 maç üzerinden Banvit,eleyincede 4 maç üzerinden fenerle final gözüküyor.3 maç üzerinden banvite deplasmanda 1 galibiyet,finaldede 4 maç üzerinden fenere karşı 1 galibiyet gerekecek.zaten o birer galibiyeti alamıyorsak bırakalım gitsin.

Normal sezondaki Banvit maçından 3 gün sonra kuban deplasmanıda var bizim için çok önemli.O maça diri çıkmak lazım.

Banvit tarafından finale gelirsek, sıralamada eşleşeceğimiz rakibimize karşı dezavantajımız olmasına rağmen saha avantajı bizde mi oluyor?

Sanırım ligi 4. bitirmeye çalışıyoruz, bu tip tatlı su kurnazlıklarını oldum olası doğru bulmam ama umarım planladıkları gibi işler yolunda gider...
Henry'nin 2 maçtır hareketlenmesi sevindirici, fakat hala koşarken her an yere yığılacakmış gibi bir vücut dili var... Hala ful 1 periyot oynayacak kondisyonu yok...