TBL 2. Hafta | Galatasaray MP 84 - 73 Banvit

yani 14 yaş veya altından bir çocuk olmadan kadın taraftarlar salona giremeyecek. ağzıma geleni söyleyeceğim burada ama olmayacak. akıl mantık ne allah aşkına ne oluyor biri bize bunun mantığını açıklasın.

Kadın taraftarlarımız yolda 14yaş altı çocuk arayıp gşrmeleri gerekiyormuş ne saçma şey neyseki maç öncesi 14 yaş altı çocuk bile kiralayanlar olur oda yakın yani yapılır .

Bu maçta Zaza'ya pota altında çok önemli iş düşüyor.Lance'i iyi savunup hucümdada katkı yapacağını düşünüyorum.
Ceza uygulaması futbolla aynı ise kadınların tek başına gelmesi gerekir.Çünkü futbol karşılaşmasında kadın taraftarlar tek başına gelmişlerdi.

Bir izleme organizasyonu fena olmazdı bu maça. Sonrasında da kadın takımımızın maçı var. Ama düşünülmedi sanırım :)

Kurala göre 14 yaşını doldurmamış olman gerekiyor yani, 23.10.1997 ve sonrasında doğmuş olman gerekiyor. Bence ama, emin de değilim. Aslında almaları lazım, idare edilmesi lazım ama TBF sıkı uygulayacaktır bunu.
doğum tarihim 20 mart arca abiye sordum maalesef dedi riske atmaya da değmez dedi.Haklı da zaten kombinem hazırda bekliyor başka maçlara giderim sağlık olsun.

Bugün gazetesinde şöyle bir haber vardı dünya kupası finali oynadığımız amerika milli takım oyuncusu vardı kevin durant bizi tekbaşına yıkmıştı acayip üçlükleri vardı ve müthiş bir şutördü. Onun menejeri tarafından bize önerildiği ve bizimde bu konuya olumlu yaklaşımımız olmuş. Umarım haber doğrudur umarım alırız banko şampiyonda oluruz onunla ne biçim üçlük atıyordu o maçta adamı seyrederken yorulmuştum. Bu konuda bilgisi olan varmı.

Banvit maçına gelince geçenseneki güçleri varmı bilmiyorum ama iş fazla salmadan galip geliriz.

Yaklaşık 2 buçuk saat kaldı maçın başlamasına.Fazla kasmadan Prokom maçından belki biraz daha zorlanabiliriz.Ter atar, Unics maçına hazırlanmaya başlarız diye düşünüyorum .

rakibin en etkili silahı ve orhun enenin türk basketboluna armağını İzzeti durdurma konusunda ciddi sıkıntılarımız olacaktır(!) geçen haftaki 4 sayı ve 2 ribaundluk istatistiği ile şimdiden gözdağı verdi rakiplerine

Prokom maçında çok fazla yorulma şansı bulamayan oyuncularımızın maçı olsun....

bir pardesü,bir başörtü,bir takma diş,bir baston ile nine kılığında niye zorlanmasınki içeriye girmek:)