Re: TBL | Efes Pilsen - Galatasaray
Ne kadar bilet satıldı biliyormusunuz acaba
Ne kadar bilet satıldı biliyormusunuz acaba
Sen merak etme abi hepsi aynı anda sakat olur ama hepsinin aynı anda sağlıklı olacaklarını zannetmiyorumEyüp YILDIZ' Alıntı:Her halukarda bir yabancımız tribünde olacaktı, Graves'in ağrıları devam ettiği için hoca onu dışarı çekmiş, riske edilmemeside en doğrusu zaten!
Fakat herkes sağlam olsaydı hoca kimi tribüne çekecekti? çok can sıkıcı bir durum!
Milo ve Gurovic'ten biri tribüne çıkarsa bir daha onlardan katkı beklememek lazım, çok ciddi demoralize olacaklardır.
Atkins ve Graves ise deli gibi ihtiyaç duyduğumuz çok ciddi katkı veren oyuncular, onlardan birini tribüne çıkarmak ise delilik olur!
Biran önce çözülmesi gereken bir sıkıntı, umarım takımın ahengi bozulmaz!
Rüyamda gördüm Kerem serbest atış atarken tezahürat yapıyordukOkan Alaşalvaroğlu' Alıntı:Kerem gönlüm
maç sonlarında veya maçtan önce olabilir.Gökce Başaran' Alıntı:Bu maçta Kerem Gönlüm lehine bağırmak lazım.
kerem gönlümün lehine neden bağırmak lazım...tmm efesi seweriz (awrupa da kupa kazanmış old için)ama rakip oyuncuyu neden motive edelim...Gökce Başaran' Alıntı:Bu maçta Kerem Gönlüm lehine bağırmak lazım.
bana değil bu sanırımAlperen Kaplan' Alıntı:Üsluba biraz dikkat etsek...
bana değil bu sanırım[/quote:2tj3dxgk]Emre Evren İçöz' Alıntı:[quote="Alperen Kaplan":2tj3dxgk]Üsluba biraz dikkat etsek...
kerem gönlümün lehine neden bağırmak lazım...tmm efesi seweriz (awrupa da kupa kazanmış old için)ama rakip oyuncuyu neden motive edelim...[/quote:2s8jzqcj]ahmet edip' Alıntı:[quote="Gökce Başaran":2s8jzqcj]Bu maçta Kerem Gönlüm lehine bağırmak lazım.
Sivas yenilsin bence Perşembe gününden sonra süper olur gerçektendeYusuf Ertan' Alıntı:ama düşünsenize şimdi biz efesi yenmişiz akşamda sivas fener beraber kalmış yemede yanında yat