TBL 21. Hafta | Galatasaray: 92 - Fenerbahçe Ülker: 88

Gerçekçi olmak gerekirse şansımız yok denecek kadar az, durum ortada. Umarım çok ağır bir yenilgiyle karşı karşıya kalmayız. Allah yardımcımız olsun.
 
bugun dis adam savunmasini cok iyiyapmak lazim.Suta el gosterme sutu savunma konusunda euroleague de gordugum en kotu takimiz.Sanki rakip oyuncunun o sutu sokacagina inanmiyor gibi savunuyor oyuncularimiz.Basket oluncada sanki el gosterdik zor sutu soktu gibi gozukuyor.Real macinin ozetine baktim mesela,12 tane 3luk bombos o adamlarin atabilmesi icin cok kolay toplardi.El gosteriliyorsa gec kalarak degil gercekten o sutu bozmak icin iyi el gosterebilmemiz lazim yoksa goudelock, bjelica tarzi adamlar sutu dener ve sokar.
 
Micov, erceg ve focius un oynaması gereken maç. yeter kardeşim bari bir maç oynayın. mücadele koyarsak kazanabiliriz. bunu ümit ediyorum. şartlar çok zor. hadi hayırlısı.
 
Eksik ve sorunlu olduğumuz doğru ama Real maçında yenildik fakat adamlar tuğla atsa girdi be kardeşim bu maç bence farklı olur bence zorda olsa kazanacağız. Tempoyu her zaman düşürmemiz ve sakin kalmamız gerek.

O kadar yetenekli adamlara o kadar boş üçlük imkanı verirsek olacağı bu yukarıda arkadaş demiş özetlerde bile kaç üçlük var bomboş.
 
Hocam gayet umutlu, kazanacagiz yazmış, helal olsun. Kazanamasak da terimizin son damlasına kadar savaşacağımızdan adım gibi eminim. Erceg hariç ama , o asla savaşmaz.
 
İyiyiz bakalım ikinci yarı neler olacak.Üçüncü çeyrekte muhtemel bir agresiflik gelecektir rakipten onu püskürtebilmek önemli olacak.
 

Üst