TBL 21. Hafta l Banvit 83-72 Galatasaray LH

Arroyo ne diye 37 dakika sahada kalır yahu.

Maç gitmiş zaten Kuban maçını düşünüp biraz dinlendirseydik ya yahu.

Ah Ergin Hoca ah....

Çok güzel bir noktaya değinmişsin güzel kardeşim. Arroyo'nun bu kadar sahada kalması tam anlamıyla paradoks içine sürüklemiştir herkesi. Galibiyeti istiyorsak takım rezil ötesiydi, Kuban maçını düşünüyorsak Arroyo o kadar dakika ne yaptı sahada? Bu işin içinde çıkabilecek olan biri var mı?

Maçın ilk dakikasından belliydi kaybedeceğimiz madem maça asılmıyoruz arroyo 37 dakika neden oynar, engin neden hiç oynamaz ne yapmak istiyorsun koç ? artık takıma zarar veriyorsun yapma yahu

Bu konuyla şöyle bir cevap var ama hocanın söyleyiş tarzı benim yine dikkatimi çekti. Doğrudan ağzından duymadığım için kesin böyledir demiyorum ve asla iddia da etmiyorum ama;

Ergin Ataman: Engin ve Ender'in yola çıktığımızda bir şeyleri yoktu ama buraya geldiğimizde nedense antrenmana çıkamayacaklarını söylediler.

Her maça takım bu sefer mücadele edecek diye ümitle oturuyorum. Her oturuşum hayal kırıklığıyla sonuçlanıyordu. Bu maçta sağ olsunlar o kadar bekletmediler. Ben hayatımda bu kadar ruhsuz bir takım görmedim.

Yaşından dolayı Cem Akdağ'dan önceki takımı görmemişsin sanırım. Her sene değişen takım, biz tribünde takımı tanıyıncaya kadar normal sezon bitiyordu zaten.
Evet şu an inanılmaz kötü oynuyoruz ve birileri çıkıp bunun sebebini açıklamalı.
Sakatlar neden zamanında dönmüyor?
Basketçiler neden maç seçiyor?
Paralarını alıyorlar mı almıyorlar mı?
Bonsu ve Ergec min 20dk oynamak zorunda mı?
Ataman hoca istediği zaman maç alabilirken, takım dökülürken neden bizler gibi o da seyrediyor?

Böyle uzayıp giden sorular varken, bu maçtan galibiyet beklemiyordum. Kuban deplasmanı sezonun maçı alırlarsa sezon kurtulur, alamazsak play-off'ta da işimiz zor.
Muhtemel rakipler KSK (ÇF) Banvit (YF)

Bu konuyla şöyle bir cevap var ama hocanın söyleyiş tarzı benim yine dikkatimi çekti. Doğrudan ağzından duymadığım için kesin böyledir demiyorum ve asla iddia da etmiyorum ama;

Ergin Ataman: Engin ve Ender'in yola çıktığımızda bir şeyleri yoktu ama buraya geldiğimizde nedense antrenmana çıkamayacaklarını söylediler.

Doğru mu acaba bu bilen var mı?

Bu maçların kaybedileceği zaten belliydi.. Takım 4. bitirmek içi kararını Bjk-Efes maçı öncesi vermişti zaten, o yüzden bundan sonraki TBL normal sezon maçlarına takılmamak lazım..

EL'de kritik maç cuma günü.. O maç takımın ne yapacağı önemli.. Ender ne yapar eder oynar diye düşünüyorum..

Engin zaten süre almıyordu. Ender de tek başına kimseye top vermeden 10 dakika takılan adam. Koç ihaleyi Ender ve Engin'e yıkmış bu sefer. Takımda ihale yıkılmayan oyuncu kalmadıysa; ya oynamaya başlayalım ya da sıra koça gelsin bir zahmet.

Bu maç istifa beklentilerinin ciddi şekilde dillendirilmesine vesile olacak diye düşünüyorum,takıma güvenim Tofaş maçından beri yok,beklentim de kalmadı ama bizim takımımız bu düşsede yanındayız kalksada
Niye bu yenilgiler için kılıf buluyoruz,yok play off için strateji,yok asıl hedef euroleague bunlara inanmıyorum ben.Bu takımın hali ortada,bu sezon bitmiştir,tekrar ediyorum euroleague'de 4.lükten bahsediyoruz ama grubu 6.tamamlayacagız büyük ihtimalle.Takım oyuncusuyla,antrenörüyle bitmiş durumda.Bunca sakatlık,bunca sorun bu sezon bizi yıktı,geçen sezon biz yıkmıştık bu sorunları.Son şampiyon olan,euroleague katılacak olan bir takım transferde daha cömert ve iddialı olmalıydı.Sonuç olarak o eski halimizden eser yok şimdi ..

Eğer kesin bilgi ise oyuncuların paralarının ödenmemesi gibi bir durumda olmuş olabilir. Bu kadar kötü gidişatın başka sebebi olamaz paraları ödenmeyen bir takımda koç da artık takıma düzen getiremez inşallah öyle bir durum yoktur.

Bir periyotta 10 sayı atıyoruz ve hoca ne tepki veriyor ne takım bir karakter koyuyor . Geçen seneki Ruhumuza Fatiha.

FBÜ ile final öncesi karşılaşmamak için kaybettiğimizi düşünmüyorum öyle olsaydı sezonun en kritik maçı öncesi takımın en önemli oyuncusu 37 dk. süre almazdı.

Kuban çok iyi takım oyunu oynuyor herkes süre alıp katkı veriyor Cska'ya deplasmanda son saniye'de yenildiler . Macabi'yi yendiler biz bu şekilde gidersek deplasmana +15 olur uğurlarlar.